Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Rekrytering av nätverksadministratör till Emhart Glass! jobb i Sundsvall på Professionals Nord Rekrytering AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Rekrytering av nätverksadministratör till Emhart Glass! på Professionals Nord Rekrytering AB

Rekrytering av nätverksadministratör till Emhart Glass!

Professionals Nord Rekrytering AB Sundsvall, Västernorrlands län Heltid

Inledning:
Är du en ansvarstagande problemlösare? Är du dessutom en fena på felsökning och analyser samt värdesätter säkerhet högt? Då ska du fortsätta läsa och sök tjänsten redan idag, urval sker löpande!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Bucher Emhart Glass räkning en Nätverksadministratör. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Bucher Emhart Glass.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Bucher Emhart Glass önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [ Link removed ] .

Arbetsuppgifter
I rollen som nätverksadministratör kommer du utföra lokalt- och globalt underhåll, övervakningar och optimeringar av LAN/WAN/Wi-Fi-nätverk, servrar inkl. AD samt operativsystem. Vidare kommer du även upprätta nätverksspecifikationer, planera och genomföra installationer, konfigurationer samt utföra testning av utrustning.

I rollen kommer du även att utveckla nätverksåtkomster, övervakningar, kontroller och utvärderingar samt underhåll av olika typer av dokumentation. Det läggs stor vikt på IT-säkerheten därför kommer du axla en väldigt viktig roll som användarstöd för diverse program.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:

  • Analysera arbetsflöden, åtkomst, information och säkerhetskrav.
  • Upprätta anslutningar och brandväggar.
  • Felsökning av nätverksproblem.
  • Bibehålla nätverksprestanda genom att utföra nätverksövervakning samt analys- och prestandajustering.

Vi söker dig som:
Som har en 3-årig gymnasieutbildning, gärna mot nätverk och datavetenskap eller motsvarade. Du besitter även goda kunskaper inom nätverk, serveradministration (Windows -server), Microsoft -klientoperativsystem och behärskar stationära operativsystem samt säkerhetshantering. Vi ser även att du har tidigare dokumenterad erfarenhet av rollen eller likvärdig. 

Har du dessutom tidigare erfarenhet av IT-ramverk och projektledning är det starkt meriterande men inget krav för tjänsten. Kunskaper i Cisco Meraki, Riverbed samt ITIL-framework är även det ett riktigt stort plus. Vidare hanterar du engelska väl i både tal och skrift.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Bucher Emhart Glass. Du är en lagspelare som trivs att jobba självständigt likväl som i grupp och är mån om att bidra till en god stämning. Vidare är du målinriktad och besitter en god förmåga att både planera samt organisera ditt arbete.

START: Enligt överenskommelse 
OMFATTNING: Rekrytering
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Frida Söderström

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [ Link removed ]  

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 617E06761E504F2F9E3EF0B4CFC40CA7