Jobbet Rekrytering av maskinoperatör på heltid! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Rekrytering av maskinoperatör på heltid! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning

Vår kund är i behov av en maskinoperatör! Är du en person som gillar att arbeta praktiskt, har intresse för teknik och är noggrann samt uthållig? Då ska du söka tjänsten som maskinoperatör!

Information om uppdraget:

Vår kunds företag startades på 1950-talet och är idag etablerat på flera orter runt om i Sverige och har ca 50 anställda. De arbetar med försäljning och marknadsföring av ventilations- och skorstensprodukter med fokus på inneklimat i lågenergihus. Vår kund ser sina anställda som sin viktigaste resurs där medarbetarna ska ges tillfälle att växa och utvecklas. Nu är de i behov av förstärkning till sin produktionsenhet i Linköping.

Dina arbetsuppgifter är främst inriktade till att arbeta vid maskin och göra manuella inställningar samt justeringar samt arbeta med underhåll och byta ut reservdelar. Du kan även komma att arbeta med montering och orderhantering. Arbetstiderna är förlagda till två olika skift, 07.00-15.30 och 15.30-01.00. Det är viktigt att du har möjlighet att arbeta båda passen. Tjänsten är på heltid och du kommer att bli anställd direkt ute på företaget, uppstart är så snart som möjligt enligt överenskommelse.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är tekniskt kunnig, praktiskt lagd och med ett intresse att skruva och själv testa dig fram. Du är uthållig och ger inte upp i första taget när det handlar om hitta en hållbar lösning. Har du tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter eller inom industrin ses det som en merit, men det viktiga är att du har fallenhet för praktiskt arbete. Vi ser gärna att du har truckkort med behörighet A + B. Arbetet innebär en del tunga lyft och det är därför viktigt att du har god fysik. I ditt arbete är du uthållig och vågar ta för dig, du har förmågan att ta egna initiativ och själv ta ansvar för att driva din arbetsprocess framåt. För dig är det viktigt med ett gott samarbete och en trevlig stämning på arbetsplatsen, vilket du själv gärna bidrar till. Sök tjänsten via www.studentconsulting.se redan idag. Urval och intervjuer sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

46884

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till