Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Inköpare till Emhart Glass! jobb i Sundsvall på Professionals Nord Rekrytering AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Inköpare till Emhart Glass! på Professionals Nord Rekrytering AB

Inköpare till Emhart Glass!

Professionals Nord Rekrytering AB Sundsvall, Västernorrlands län Heltid

Inledning:
Global och världsledande tillverkare av senaste tekniken inom glasformning, välkommen till Emhart Glass! Här får du som inköpare arbeta tillsammans i ett globalt team och du kommer ha stor potential till att växa inom ditt expertisområde. 

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Emhart Glass räkning en taktisk inköpare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker via Professionals Nord och att du anställs direkt hos Emhart Glass. Som inköpare på Emhart Glass kommer du vara en del av Global Procurement organisationen där du jobbar tillsammans med åtta drivna och härliga kollegor. Vidare rapporterar du direkt till Global Procurement Manager.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Emhart Glass önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [ Email address blocked ] .

Arbetsuppgifter
Som inköpare på Emhart Glass kommer du arbeta främst med upphandling av produktionsmaterial till våra fabriker i Sundsvall, Örebro och Malaysia samt supportera eftermarknad med prisförfrågningar. Du kommer ha kontinuerlig kontakt med leverantörer och nyckelintressenter i organisationen för att säkerställa att definierade nyckeltal uppnås samt att Emharts globala leverantörsbas utvecklas enligt definierade strategier och mål. Du kommer ha en unik möjlighet att kunna växa in i rollen och införskaffa dig mer erfarenheter, det kommer även finnas möjlighet att få mer ansvar samt axla strategiska arbetsuppgifter i rollen på sikt.


Vi söker dig som:
Gärna har en examen inom industriell ekonomi eller liknande utbildningsområde alternativt YH utbildning. Har du erfarenhet inom industri, produktion eller från en inköpsroll ser vi det som meriterande. Vidare talar du flytande engelska och svenska då det krävs för kontakt med framförallt interna kunder och leverantörer. 

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Emhart Glass. Du är stresstålig, självständig, har god samarbets- och kommunikationsförmåga då det främsta arbetet sker med kunder samt leverantörer men även med kollegor. Vidare har du en god förmåga att lösa problem och se helheten samt effektivisera och optimera arbetet på bästa sätt.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid, tillsvidare
STAD: Sundsvall eller Örebro
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Frida Söderström

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [ Email address blocked ]

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: A570FFE51D90458F82946C3E92DB3519