Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Rekrytering av HR Partner till ett Bravida i spännande fas jobb i Stockholm på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Rekrytering av HR Partner till ett Bravida i spännande fas på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Rekrytering av HR Partner till ett Bravida i spännande fas

Jurek Rekrytering & Bemanning AB Stockholm, Stockholms län Heltid

Om Jobbet

I Division Stockholm så arbetar våra HR funktioner mycket verksamhetsnära och som HR partner så kommer du att vara ansvarig för HR-arbetet i två av våra sex regioner. I denna roll så kommer du att agera som affärsstöd till våra chefer och assistera dem i alla beslut som rör HR frågor i Bravidas verksamhet. Som HR- Partner är du även de olika regionchefernas högra hand när det kommer till HR frågor och som HR- Partner har du själv en roll i regionernas ledningsgrupper. Din huvudsakliga roll i den övergripande verksamheten är att agera som chefsstöd och överse divisionens övergripande HR-strategi samt implementeringen och genomförandet av denna.

Bravida befinner sig idag i en mycket spännande fas då en ny affärsplan har tagits fram och som HR- Partner erbjuds du den viktiga rollen att stödja driva och möjliggöra utvecklingen av vår verksamhet utefter denna plan.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av att:

• Vara delaktig i regionernas affärsmässiga utveckling
• Fungera som stöd i HR frågor för region- och avdelningschefer
• Verka för att utveckla ledarskapet inom regionerna
• Arbeta med uppföljning och utveckling av administrativa rutiner och processer
• Vara delaktig i förvärvsprocesser
• Hantera arbetsrättsliga frågor och kollektivavtalsfrågor

Samt:

• Rekrytering
• Utvecklingsprojekt
• Rehabilitering

Som HR-Partner i Bravidas division Stockholm så kommer du att utgå från Bravidas huvudkontor vid Telefonplan i Stockholm där du ingår i ett team med två seniora HR-Partners och divisionens ansvariga HR-chef. HR teamet i division Stockholm kännetecknas av ett gott samarbete, stort egenansvar och ett prestigelöst förhållningssätt. Förutom arbetet med våra lokala HR-Projekt så kommer du även att arbeta med koncerngemensamma sådana i Bravidas nordiska HR-Funktion. Detta är en roll där en kandidat behöver vara bekväm med att ha många bollar i luften och snabbt kunna växla mellan olika arbetsuppgifter och utmaningar. 

Division Stockholm omsätter idag cirka 2 miljarder kronor, består av sex regioner och cirka 850 medarbetare.

Vem är du?

Du som söker denna tjänst har en personalvetarexamen alternativt en likvärdig utbildning. Vi ser även att du har minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet från roller där du arbetat med ett brett HR perspektiv. Vi ser även gärna att du tidigare arbetat i större organisationer som både anställer yrkesarbetare och tjänstemän och att du där har hanterat frågor gällande kollektivavtal. Det är även meriterande om du tidigare har arbetat med arbetsrättsliga uppgifter.

Din personlighet kännetecknas av ett positivt synsätt, du är även engagerad, prestigelös och brinner för att ge service. En viktig personlig aspekt som vi söker hos en kandidat är förmågan att både skapa och bevara förtroende i relationer både internt inom organisationen och även externt i din kundkontakt. Du har lätt för att kommunicera samtidigt som du aldrig kompromissar med din integritet.

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:

• Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida arbetar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi samarbetar alltid för att uppnå våra mål.
• Vara självständig och kunna styra ditt eget arbete. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag.
• Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att erbjuda en fantastisk kundupplevelse.
• Arbeta med integritet. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att hålla tider, att vara ärlig, och att hålla det vi lovar.

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så tveka inte att registrera din ansökan redan idag. 

Vid frågor om rollen är du välkommen att kontakta [ Link removed ] . 


 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 11F09A27A49745D9891FC2A6847E4899