Jobbet Rekrytering av en teknisk Senior Business Analyst till Siemens Financial Services har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Rekrytering av en teknisk Senior Business Analyst till Siemens Financial Services publicerad av Professionals Nord Rekrytering AB

Heltidsanställd
Umeå

Arbetsbeskrivning


Är du redo att axla en global nyckelroll som Senior Business Analyst? Vill du vara med på en resa in i framtiden och brinner du för förändring? Då har du kommit rätt!

Siemens Financial Services genomgår nu en stor digital transformation och söker dig med teknisk bakgrund som innehar spetskompetens inom customer communication och document management och som vill vara en del av deras team!

På Siemens Financial Services kommer du vara en del av en dynamisk arbetsplats där du kommer ha stort inflytande och där professionell samt personlig utveckling värderas högt.


Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Siemens Financial Service räkning en Senior Business Analyst. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Siemens.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Siemens önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.


Arbetsuppgifter
Du kommer att vara placerad på Siemens Financial Services kontor i Umeå och därifrån ge service till både lokala kunder samt regionala Siemensbolag som finns i Europa, USA och Asien. Du kommer vara en del av den globala leveransorganisationen med ett tiotal kollegor på kontoret i Umeå.

Arbetsuppgifter:
•Analysera, rådgiva och utveckla systemstödda affärsprocesser
•Designa kundkommunikationslösningar i en OpenText plattform (print, mail, sms, dokument, fakturor etc.)
•Vara en viktig del i nya implementationer såväl som transformationsprojekt.
•Proaktivt bidra till SFS digitaliseringsarbeteVi söker dig som
Har en teknisk bakgrund och en god kommunikationsförmåga. Personlig lämplighet kommer vi att värdera högt i denna rekrytering. Vi ser därför att du är en driven, självgående och pedagogisk person som sätter laget före jaget. Du räds inte att arbeta självständigt och har några års erfarenhet av Opentext Streamserve/Exstream, antingen som business analyst eller utvecklare.

Har du någon av nedan kunskaper/erfarenheter är det meriterande men inte ett krav för tjänsten:
Kunskap inom AWS (Amazon Web Services) eller inom programmeringsspråk som Java, SQL, Powershell eller .NET. Även erfarenhet av att jobba med bank, finans och försäkring är meriterande. Samt erfarenhet inom Webservice/ API integrationer.

Resor kommer att ingå i dina arbetsuppgifter och omfattar cirka en resa i kvartalet. Då främst till kontoren i Tyskland, England, Frankrike och Spanien. Du har därmed goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift – övriga språk är meriterande.

Då du i rollen kommer att representera Siemens Financial Services globala leveransorganisation är du affärsmässig med en drivkraft att ständigt vilja utvecklas som person och samtidigt bidra till verksamhetens framgång.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid, tillsvidare
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Sara Gagner, +46 720 50 29 91

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se


Information om kundföretaget
Siemens är idag ca 372 000 nyfikna och kompetenta personer i världen som jobbar med att utveckla framtiden. Siemens skapar teknologier som utvecklar samhällen genom elektrifiering, digitalisering och automatisering. Genom att samarbeta med företag runt om i världen skapar de innovationer som bidrar till framgång för samhället. Läs mer på Siemens.se

Referens

2493

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till