Jobbet Rekrytering av CNC-operatörer har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Rekrytering av CNC-operatörer publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Sundsvall

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu maskinoperatörer för kommande uppdrag hos kunder inom tillverkande industriföretag. Har du erfarenhet av CNC-styrd fräs och/eller svarv? Är du dessutom noggrann, kvalitetsmedveten och en lagspelare? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

StudentConsulting rekryterar till våra kunder just nu CNC-operatörer, med placering i Sundsvall.

För dessa tjänster krävs det att du har ett tekniskt intresse samt erfarenhet av industriarbete. Vi ser gärna att du har erfarenhet och kunskap inom CNC. Det är även meriterande om du har erfarenhet av bockning, pressning och svetsning alternativt annat arbete från metallindustrin. Viktigt är att du har en förmåga att se helheten från ritning, till färdig produkt.

Arbetet innebär god variation och krav på att du trivs i en roll där du får ta eget initiativ och utföra jobbet från start till kontroll av färdig produkt.

Denna tjänst är en rekrytering direkt till kund. Arbetstider är vardagar dagtid eller skiftgång.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har:
•Erfarenhet från CNC-styrd fräs och/eller svarv.
•Erfarenhet av ritningsläsning och programmering av maskin

Som person är du:
•Noggrann
•Självgående
•Initiativtagande

Tillsättning sker efter överenskommelse men urvalet sker löpande. Välkommen med din ansökan redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

48159

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till