Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Rekryterare till Vattenfall jobb i Stockholm på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Rekryterare till Vattenfall på Poolia

Rekryterare till Vattenfall

Poolia Stockholm, Stockholms län Heltid


Vattenfalls interna rekryteringsteam har som uppdrag att hantera rekrytering från Vattenfalls olika verksamheter och bidra till ett långsiktigt arbete med kompetensförsörjning. Vattenfall är på en resa mot en fossil-fri framtid. Vill du bidra med din kraft till att säkerställa att Vattenfall har rätt kompetens för att klara uppgiften?

Om tjänsten
Som rekryterare på Vattenfall är du en professionell partner och en pålitlig rådgivare till verksamheten i frågor som rör rekrytering. Du kommer arbeta med rekryteringar till Vattenfalls olika enheter men fokusera framförallt på IT ingenjörer och tekniker inom Vattenfall IT. Som rekryterare ingår du i det svenska rekryteringsteamet om ca. 20 personer och samarbetar även med kollegor för att lösa uppdrag från Vattenfalls olika verksamheter. Det innebär att du både kommer att rekrytera till huvudkontoret i Stockholm men även andra orter och att resor till andra kontor för att genomföra uppstartsmöten och intervjuer tillsammans med rekryterande chefer kan förekomma.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
•  Operativt ansvara för hela rekryteringsprocessen från uppstart till val av slutkandidat. Du ansvarar för att planera hela processen och genomför samtliga steg i samarbete med berörda intressenter.
•  Representera Vattenfall gentemot både interna och externa kandidater och säkerställa en excellent kandidatupplevelse under en processens gång.
•  Aktivt följa upp arbetet för att säkerställa att våra interna kunder får rätt kvalitet.
•  I samband med rekrytering och projekt kommunicera och stärka Vattenfalls arbetsgivarvarumärke.

Vem är du?
Vi söker dig som får energi av att jobba service-orienterat och operativt för att säkra det omedelbara kompetensbehovet. Du har ett genuint intresse av att lära känna verksamheten och analysera kompetensbehov samt en förmåga att skapa en plan för att möta behovet. Du tar ett tydligt ägandeskap för ditt ansvarsområde och driver självständigt ditt arbete framåt.
Som rekryterare arbetar du aktivt med att hålla samtliga dina intressenter informerade och nöjda. Du arbetar med en tydlig struktur och sätter upp egna delmål som du aktivt arbetar för att uppnå. Rollen förutsätter att du har kapacitet att hantera en större rekryteringsvolym samtidigt som du är noggrann att Vattenfall uppfyller alla regler och legala krav kopplade till rekrytering.

Utöver detta ser vi att du har:
•  Vidareutbildning inom personal-/HR området
•  Några års erfarenhet av självständig rekrytering
•  Förmåga att arbeta på både svenska och engelska i tal och skrift

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.


Övrig information

Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid under minst ett år med start i augusti. Du kommer att tillhöra Vattenfalls huvudkontor i Solna.

Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

 

Rekommenderade jobb

Rekryterare till Vattenfall
Poolia Stockholm Heltid
Projektadministratör
Poolia Stockholm Heltidsanställd
Global Supply Chain Planner till Mölnlycke Health Care!
Poolia Göteborg Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60458