Jobbet Rekryterare till vår Globala kund i Uppsala har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Rekryterare till vår Globala kund i Uppsala publicerad av Poolia

Heltidsanställd
Uppsala

Arbetsbeskrivning


Vi söker just nu efter en rekryterare / Talent Acquisition Specialist för ett konsultuppdrag till vår attraktiva och globala kund i Uppsala. Tjänsten beräknas starta i mitten av augusti och pågå till och med sista oktober, med eventuellt möjlighet till förlängning. Uppdraget är på heltid och du kommer bli anställd som en av våra uppskattade konsulter.

Urval och intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Som rekryterare är du en första kontakt för både rekryterande chef och kandidater när det gäller tjänster hos kunden. Du kommer att arbeta i ett team tillsammans med rekryterare som ansvarar för rekryteringar i Norden.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som rekryterare kommer du att ansvara för hela rekryteringsprocessen. Du kommer att hålla i uppstartsmöte, annonsering av tjänster, sortering, intervjuer samt uppsökande av passiva kandidater. I processerna har du regelbundet en nära kontakt och uppföljning med rekryterande chef samt deltar vid globala teammöten.

Vem är du?
Vi ser att du som söker har en universitets- eller högskoleutbildning inom personalvetarprogrammet. Det är en stor fördel om du har erfarenhet av att arbeta som rekryterare och erfarenhet av att arbeta med LinkedIn. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift. Vi ser även att du har goda kunskaper inom Office Paketet och har arbetat i Rekrytering- eller HR-system tidigare. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i Workday.

Som person är du självgående och har en trygg personlighet. Du har lätt att komma i kontakt med andra människor och trivs med att arbeta både självständigt och i team. Du har ett intresse av att arbeta i globala sammanhang samt har en god analytisk förmåga.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Referens

57229

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till