Jobbet Rekryterare till StudentConsulting i Malmö har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Rekryterare till StudentConsulting i Malmö publicerad av StudentConsulting

Heltid
Malmö
0,00kr/ år
5 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du en målinriktad person med affärsfokus som brinner för att matcha rätt person till rätt plats? Drivs du av utveckling, varierande arbetsuppgifter, högt tempo och vill bli en del av ett framgångsrikt team? Då kan detta vara något för just dig!

Information om uppdraget:

I rollen som rekryterare hos oss på StudentConsulting kommer du att arbeta inom den av våra enheter som är inriktad mot kvalificerade tjänster, med mycket fokus på rekryteringar samt heltidsuppdrag. Du kommer att rekrytera brett mot olika branscher och roller inom exempelvis ekonomi, marknad, HR, IT, teknik, logistik mm. Dina kunder är både stora globala organisationer och mindre företag inom privat eller offentlig verksamhet.

Din roll som rekryterare är bred, där du bland annat ansvarar för:
- Kravprofilstagning
- Rekryteringsprocessen, såsom; annonsskrivning, urval, telefonintervjuer, djupintervjuer, referenstagning och kandidatpresentationer till kund.
- Search

I rollen som rekryterare förekommer också en hel del administrativa uppgifter i form av schemaläggning, konsultdokumentation, avvikelsehantering, frånvaro- och semesterhantering, hantering av arbetsrättsliga frågor mm.

Arbetstider är måndag – fredag 08.00 – 17.00. Tjänsten är på heltid och kommer starta i augusti, efter överenskommelse.

På StudentConsulting är den ena dagen aldrig den andra lik. Förändringar sker i snabb takt och vi växer både som kollegor och organisation varje dag. Vi som jobbar på StudentConsulting trivs i en nytänkande, snabbföränderlig och tempofylld arbetsmiljö där vi arbetar tillsammans för att nå resultat.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en akademisk examen, gärna inom personal och arbetsliv, ekonomi eller motsvarande. Du är i början av karriären och har 1–2 års erfarenhet från rekryteringsarbete eller personal. Det är meriterande om du har erfarenhet från rekrytering av tjänster inom ekonomi eller IT, dock inget krav..

Som person är du resultatorienterad, självgående och handlingskraftig. Du brinner för affärer och mötet med människor. Du är strukturerad med en god förmåga att prioritera ditt arbete. Du har god förmåga att kommunicera på svenska och engelska i både tal och skrift och du formulerar lätt och snabbt texter för exempelvis platsannonser samt presentationer mot kund.

Vidare är du lyhörd, lösningsorienterad och professionell i ditt bemötande mot kandidater, konsulter och kunder. Ditt arbete genomsyras av hög servicenivå och kvalité, såväl internt som externt då det är viktigt för dig att både kund, kandidat och konsult får en positiv upplevelse av rekryteringsprocessen.

Är den här tjänsten något för dig? Sök då redan idag, dock senast 24 juni. Vi jobbar med löpande urval och intervjuer.

Sökord: Rekrytering, rekryterare, HR, personalassistent, rekryteringsassistent, arbetsrätt, bemanning, administratör, administration.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

42896

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Hr - rekrytering - Malmö).
Du kan avregistrera dig när som helst.