Jobbet Rekryterare till Poolia Ekonomi har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Rekryterare till Poolia Ekonomi publicerad av Poolia

Jobbet utgår om 7 dagar
Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning


Är du genuint intresserad av att hitta rätt person till rätt plats? Vill du vara en del av ett engagerat team med gedigen kompetens inom ekonomi? Vi på Poolia Ekonomi arbetar med rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi och söker nu vår nästa kollega. Vi söker en driven och positiv rekryterare till vårt gäng för att rekrytera duktiga ekonomer till våra konsultuppdrag inom ekonomi.

Intervjuer och urval sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Om tjänsten
På Poolia Ekonomi erbjuds du ett omväxlande och självständigt arbete med snabba beslutsvägar och en atmosfär som andas kreativitet och engagemang. Som rekryterare i vår verksamhet ansvarar du för att utifrån kundens behov matcha rätt kandidater med våra uppdrag inom konsultverksamheten. För att trivas i rollen som rekryterare krävs att du gillar mötet med människor, är duktig på att driva processer framåt, är affärsmässig och tycker om att fatta självständiga beslut.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som rekryterare kommer du ha en bred och omväxlande roll där ingen dag är den andra lik. Rollen innebär dagliga kontakter med våra kandidater och kunder via telefon, digitala kanaler och personliga möten. Vi söker dig som trivs med ett självständigt arbete, där du i nära samarbete med teamet arbetar med kvalité och med affären i fokus.

I dina arbetsuppgifter ingår:

• Framtagning av kravprofil
• Utformning av jobbannonser
• Sökning av kandidater
• Urval och administration av ansökningar
• Telefonintervjuer
• Personliga djupintervjuer
• Referenstagning
• Kundkontakt
• Kandidat- och konsultaktiviteter


Vem är du?
Vi söker dig som har en akademisk utbildning och som har erfarenhet av att arbeta med ekonomi. Du trivs i en koordinerande roll där människor och kommunikation står i fokus. Har du arbetat med liknande arbetsuppgifter inom rekrytering eller konsultverksamhet är det meriterande.

Som person är du flexibel och serviceminded och du är van att arbeta självständigt mot uppsatta mål. För att lyckas i rollen krävs att du är en engagerad och lyhörd person, som förstår vikten av att hantera kandidater och personuppgifter på ett respektfullt sätt. Eftersom vi arbetar i team är det viktigt att du är prestigelös och har en god samarbetsförmåga.

Känner du igen dig i beskrivningen? Varmt välkommen med din ansökan.


Om verksamheten
Hos oss hittar du de bästa medarbetarna och de bästa jobben - och vi hjälper dem att hitta varandra genom att matcha rätt kandidat mot rätt uppdrag. Genom mer än 30 års erfarenhet, specialisering, arbetsmetodik och vårt engagemang har vi lärt oss vad rekrytering och uthyrning av kvalificerade tjänstemän innebär. Som bemannings- och rekryteringsföretag förser vi företag och organisationer med den kompetens som - tillfälligt eller permanent - tillgodoser deras behov av kvalificerade tjänstemän.

Förmåner

Vi vill att du ska må bra och trivas hos oss på Poolia. Som anställd erbjuder vi dig friskvårdsbidrag och du har tillgång till förmånsportalen Benefits där du kan ta del av olika erbjudanden inom bland annat hälsa, försäkringar och hushållsnära tjänster. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, tjänstepension, försäkringar samt företagshälsovård.


Referens

57380

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till