Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Rekryterare till myndighet i Stockholm jobb i Stockholm på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Rekryterare till myndighet i Stockholm på Randstad AB

Rekryterare till myndighet i Stockholm

Randstad AB Stockholm, Stockholms län Deltid


arbetsbeskrivning.

Vi söker rekryterare med minst 2 års erfarenhet av rekrytering (meriterande om du arbetat med volymrekryteringar tidigare) samt erfarenhet av kompetensbaserad rekrytering. Kanske har just du arbetat för staten innan, eller så lockas du helt enkelt av att utvecklas inom ramen för samhällsviktiga myndigheter? Då har vi något för dig. Här får du en bred roll som rekryterare där du både driver egna rekryteringsprocesser och ger professionellt chefsstöd. Tanken är att du påbörjar ditt uppdrag i augusti med uppdragslängd fram till årsskiftet, med möjlighet till förlängning. Du som söker en stimulerande rekryterar-roll i givande miljö är välkommen med din ansökan, redan idag. 

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.


ansvarsområde.

Att arbeta som rekryterare innebär en bred och omväxlande roll med fokus på rekrytering enligt befintliga riktlinjer och rutiner. Du kommer driva hela rekryteringsprocessen och rekrytera blandade tjänster med fokus på specialister, ekonomer, jurister och volymrekryteringar i samarbete med myndighetens rekryterande chefer där din kunskap och erfarenhet kommer till stor nytta. Du kommer arbeta på rekryteringsenheten som består av 4 team, varav ca 20 personer arbetar i Stockholm. Du samarbetar nära med myndighetens rekryterare och får möjlighet till en bra introduktion. Arbetet sker också i nära samarbete med kollegor i Malmö och Göteborg. Teamet består av engagerade, vänliga och positiva medarbetare i blandade åldrar. Arbetet sker vanligtvis i myndighetens ljusa lokaler i Stockholm, Norrort, men sker för tillfället på distans.

Vår kund erbjuder en arbetsplats med samhällsviktiga, utvecklande och intressanta uppgifter, till nytta för såväl människor som företag. Dina arbetsuppgifter blir övergripande att driva och genomföra rekryteringsprocesser. 

Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara:
  • Kompetensbaserad rekrytering enligt lagar och riktlinjer för offentlig sektor.
  • Att arbeta självständigt med samtliga steg i rekryteringsprocessen (upprätta kravprofil, annonsering, urval, intervju, referenstagning).
  • Chefsstöd inom rekrytering (utifrån behov, dialog och kravställning).


arbetstider.

Heltid med preliminär start i augusti efter säkerhetsprövning, med en uppdragslängd fram till årsskiftet, med eventuell möjlighet till förlängning 


kvalifikationer.

Vi söker rekryterare med minst 2 års erfarenhet av rekrytering (meriterande om du arbetat med volymrekryteringar tidigare) samt erfarenhet av kompetensbaserad rekrytering. Kanske har just du arbetat för staten innan, eller så lockas du helt enkelt av att utvecklas inom ramen för samhällsviktiga myndigheter? 

Krav för tjänsten:
  • Minst två års dokumenterad erfarenhet som rekryterare och har rekryterat till samtliga steg i rekryteringsprocessen (dvs upprätta kravprofil, annonsering, urval, intervju och referenstagning) och varierande befattningar.
  • Dokumenterad erfarenhet av kompetensbaserad intervjumetodik.
  • Dokumenterad erfarenhet av att hantera kandidater i ett digitalt stödsystem för rekrytering.
  • God förmåga att förstå och uttrycka sig i svenska språket såväl skriftligt som muntligt.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vi tror att du är en trygg rekryterare som har ett konsultativt förhållningssätt och är mån om relationer både internt och externt. Du har god förmåga att effektivt strukturera och driva ditt arbete framåt. Vi tror att du trivs i samarbetet med andra, drivs av ditt engagemang för andra och motiveras av att arbeta för samhället. Då kommer du att trivas hos oss.
 
Vi ser det som meriterande (men inte krav) om du har:
  • Erfarenhet av volymrekrytering.
  • Rekrytering inom offentlig sektor. 
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


ansökan.

Ansök senast 2021-08-15, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Emelie Cedergren, [ Email address blocked ]
 

Rekommenderade jobb

Rekryterare till myndighet i Stockholm
Randstad AB Stockholm Deltid
Rekryterare till statlig myndighet
Poolia Stockholm Heltidsanställd
Rekryterare för uppdrag inom myndighet i Stockholm
Randstad AB Stockholm Deltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201352288