Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Rekryterare till Digitalenta jobb i Stockholm på Digitalenta

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Rekryterare till Digitalenta på Digitalenta

Rekryterare till Digitalenta

Digitalenta Stockholm, Stockholms län Heltid


Om Digitalenta

Digitalenta är ungt och hungrigt rekryteringsbolag nischat inom digital marknadsföring. Vi hjälper företag att bygga sin digitala organisation och matcha dem med de bästa digitala talangerna. 

Vi ser bakom titlarna och arbetar för att verkligen hitta den optimala matchen mellan person och företag framåt. Vi arbetar kompetensbaserat och är ödmjuka inför förändring. Vi vågar testa nya metoder inom rekrytering och vill hela tíden utvecklas och bli bättre. Med en bakgrund som digitala marknadsförare och rekryterande chefer är vi specialiserade på att hitta och attrahera rätt ledare, specialister och talanger för uppgiften. Digitalenta grundades mitt i pandemin men har snabbt tagit en ledande ställning inom vår nisch som Sveriges enda renodlade rekryteringsbolag inom digital marknadsföring. 

Vi växer och söker en hungrig och nyfiken person till vårt team. Vill du bli vår nya kollega och del av ett fantastiskt team? Vi behöver dig som själv har en bakgrund som digital marknadsförare, har erfarenhet av att bygga team och är genuint intresserad av människor och digital marknadsföring.Om tjänsten

Hos oss är rollen som rekryterare en bred och varierad roll. Du hjälper företag att utveckla sin digitala organisation samtidigt som du hjälper digitala talanger vidare i arbetslivet. Vi är rådgivare, coach och mentor. Om det är något som går som en röd tråd genom alla våra åtaganden så är det att vi hjälper. Vi hjälper människor och företag att utveckla sin digitala potential.I rollen kommer du bland annat att: 

  • Ansvara för att utveckla relationen med våra kunder 
  • Hjälpa dina kunder att kartlägga sitt team och sitt digitala kompetensbehov.
  • Äga hela rekryteringsprocessen; allt från kravspecifikation, annonsering, search, intervjuer, arbetsprover, avstämningsmöten tills att rätt talang är på plats.
  • Arbeta aktivt med att bygga relationer och nätverk med digitala talanger på marknaden; och du hjälper dem att nå sin fulla potential.
  • Utveckla Digitalenta och vårt erbjudande..

Tjänsten är en heltidsanställning delvis placerad på Epicenter Stockholm. För rätt person finns det stora möjligheter att växa och att utveckla sin roll hos oss. Om dig

Vi söker dig som vill vara med och göra skillnad. Du kommer att vara en viktig del av vår fortsatta tillväxtresa. Vi är en startup vilket gör oss snabbrörliga och dynamiska. För att passa hos oss behöver du trivas i en entreprenörsdriven och föränderlig miljö. Du är driven och vill både utveckla och utvecklas. Du vågar utmana och hitta nya vägar samtidigt som du är prestigelös, trivs när det händer saker och uppskattar mycket ansvar. 

För att stärka vår nischade position på marknaden så vill vi att du har erfarenhet av att arbeta med digital marknadsföring. Kanske har du också erfarenhet av att leda och bygga team som rekryterande chef. Erfarenhet som rekryterare är inget måste; men det är såklart mycket meriterade. Du kommer att träffa och prata med många härliga talanger, så ett genuint intresse för människor hjälper dig i din roll.   

Låter det som en spännande utmaning för dig? Vänta inte med din ansökan, vi träffar kandidater löpande och ser fram emot att höra från dig.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-1365300-285644