Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Rekryterare till Ada Digital jobb i Solna på Ada Digital

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Rekryterare till Ada Digital på Ada Digital

Rekryterare till Ada Digital

Ada Digital Solna, Stockholms län Heltid

Nischa dig som rekryterare inom IT / digital utveckling hos snabbväxande Ada Digital i Stockholm! Hos oss gör du skillnad!

Nu söker vi rekryterare till Ada Digital i Stockholm, ett snabbväxande dotterbolag till TNG. Sedan starten 2018 har vi byggt upp en stark position vilket innebär att du får rekrytera till många spännande varumärken samt kommer in i ett skede då du har goda möjligheter att påverka. Du blir en del av ett dedikerat team som tillsammans utforskar nya vägar och inkluderar varandra i alla led för att lyckas tillsätta rekryteringar inom områdena Tech, Data/Analytics, Digital Commerce och IT Security.

Vi vill höra mer om dina erfarenheter, tips och ideér. Varmt välkommen till Ada Digital!

VI ERBJUDER DIG

Som dotterbolag till TNG kan vi erbjuda fördelen att vara en del av en dynamisk start-up samtidigt som vi är en del av ett större sammanhang och en stabil koncern. Du kommer bland annat få:

  • En bred och senior rekryterarroll där du får självständigt och ytterst ansvar för dina rekryteringar från ax till limpa, självklart med stöd av teamet runt omkring dig – vi jobbar tillsammans men du får stort eget ansvar!
  • Specialisera dig inom IT och digital utveckling – ett roligt område som är under ständig utveckling
  • Lära dig agil rekrytering: ett snabbrörligt arbetssätt med fokus på teamwork och kontinuerliga förbättringar
  • Samarbeta med flera av Sveriges mest spännande varumärken där du utvecklas dagligen genom att rekrytera roller i digitaliseringens framkant

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Hos oss jobbar du med en agil rekryteringsmetod framtagen för att öka möjligheterna att lyckas komma i mål med rekryteringen på ett både effektivt och givande sätt för alla. Vi delar kandidatinsikter inom teamet och har ett transparent samarbete med våra kunder vilket möjliggör ett lösningsorienterat mindset och därmed bättre rekryteringsresultat. Som Talent Business Partner hos oss kommer du:

  • Ansvara för dina rekryteringar och kunddialoger från ax till limpa.
  • Träffa CIOs, CTOs, HR eller digitala chefer hos kunder där du gör en analys av kundens rekryteringsbehov och presenterar Ada Digital
  • Ta fram offert och affärsupplägg
  • Hålla i uppstartsmöten med kund i syfte att ringa in kompetens och attraktionsprofil för den roll som ska rekryteras.
  • Hålla intervjuer/kandidatmöten och presentera kandidater som matchar kundens behov
  • Engagera dig i diverse projekt som syftar till att förbättra och utveckla vårt arbetssätt

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du blir en del av ett av våra tvärfunktionella team som består av Scrum master, Talent Business Partner och Talent Agents, vars huvudsakliga uppgift är att optimera inflödet av kandidater. Vi jobbar idag både remote och på kontoret som vi delar med vårt moderbolag TNG i nyrenoverade lokaler bredvid Mall of Scandinavia och Solna Station. Hos oss är det kort sträcka från idé till genomförande och en genomgående positiv energi och du ges goda möjligheter att påverka!

MER OM DIG

Vi söker dig som har erfarenhet av rekrytering och som tycker det är dags att komma till ett nischat rekryteringsbolag som växer snabbt med moderna och innovativa arbetssätt. Du är affärsmässig och konsultativ i ditt förhållningssätt och vågar utmana rekryterande chef att tänka i nya banor.

Ada Digital är inspirerade av Ada Lovelace – världens första programmerare. Hon var begåvad, motiverad och tänkte på ett annorlunda sätt än övriga samtida matematiker gjorde. Vi ser gärna att du är en Ada också! Du behöver inte vara matematiker men det är viktigt att du är orädd och gillar att testa nya vägar för att nå bättre resultat. Eftersom du ofta kommer köra fast – det gör man när man rekryterar utmanande specialistroller – så är det av största vikt att du har en lösningsorienterad läggning och en positiv grundinställning.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

Vi på Ada Digital strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Och vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 28F9A77AF0B74328BDD966BC9ABBB070