Jobbet Rekryterare sökes till SAAB har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Rekryterare sökes till SAAB publicerad av Skill

Heltid
Linköping
0,00kr/ år
1 ansökan

Arbetsbeskrivning


Brinner du för rekrytering och för att bygga relationer med människor? Vi söker för SAABs räkning omgående en rekryterare som genomgående kommer att arbeta med rekryteringsprocessen. Vårt urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Om företaget
SAAB är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 14 700 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av intäkterna går till forskning och utveckling. SAAB är också ett möjligheternas företag. Ett företag som ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Det är också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med delar av eller med hela rekryteringsprocessen i olika uppdrag och även stötta och coacha rekryterande chefer i rekryteringsprocessen. I arbetet kommer du att göra kravprofiler, skriva annonser, säkra ett bra kandidatunderlag och genomföra olika typer av intervjuer. Du kommer också sköta referenstagning och ge återkoppling till kandidater. Det är viktigt att du bidrar med att kandidater i rekryteringsprocessen bär med sig ett enhetligt, positivt och professionellt intryck av SAAB som arbetsgivare.

Din profil
Vi söker en person med relevant utbildning och som har arbetat med rekrytering i ett par år och brinner för det. Vi ser gärna att man förstår sig på olika angreppsätt som rekryterare kan arbeta utefter, så som t ex kompetensbaserad alternativt evidensbaserad teknik. Du kan självständigt ta dig an alla delar av rekryteringsprocessen och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från teknikbranschen eller rekrytering på storbolag. Vi söker dig som är trygg, stabil och har självinsikt. Då rollen bygger på mycket kontakter både externt och internt ser vi att man är kommunikativ med en förmåga att samarbeta och skapa förtroende. Med sin prestigelöshet och sitt goda omdöme vågar och kan man utmana sig själv, sina kollegor och rekryterande chefer till att ta beslut för SAABs bästa. För att trivas i denna roll behöver du vara flexibel som person och trivas i en föränderlig miljö. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Goda kunskaper i tal och skrift i både engelska och svenska är ett krav.

Ansökningsförfarande
Urvalet sker löpande så tveka inte på att skicka in din ansökan i form av både CV och personligt brev på www.skill.se redan idag. Uppdraget är på 6 månader med möjlighet till förlängning. Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Lotta Widercrantz på 013- 47 38 164 eller maila lotta.widercrantz@skill.se

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

Referens

3367

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till