Jobbet Rekryterare sökes för uppdrag inom offentlig sektor i Lund! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Rekryterare sökes för uppdrag inom offentlig sektor i Lund! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet av rekrytering och är på jakt efter ett nytt spännande uppdrag inom offentlig sektor? Då kan det vara just dig vi söker!

Information om uppdraget:

Vi söker nu rekryterare för vår kunds räkning. Som rekryterare är du en nyckelperson i det viktiga arbetet med kompetensförsörjning, i form av att attrahera och rekrytera personal. Du har en kommunikativ roll med varierande uppgifter. Beroende på din erfarenhet kan du komma att arbeta med olika delar av den kompetensbaserade rekryteringsprocessen, men du kan också komma att arbeta med processen i sin helhet.

Arbetsuppgifterna innefattar exempelvis:
- behovsanalys i samråd med ansvarig personal
- framtagning av kravprofil
- annonsering och urval bland sökande
- telefonintervjuer samt fysiska intervjuer med aktuella kandidater
- referenstagning
- kvalitetssäkring av kandidater utifrån processen

Förutom arbetsuppgifterna ovan är det administrativa arbetet kring en rekryteringsprocess också en självklar del av ditt arbete som rekryterare. I rollen har du också ansvar över att kandidaterna upplever ett professionellt och enhetligt intryck av hela rekryteringsprocessen

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har en eftergymnasial utbildning inom relevant område, exempelvis HR eller personalvetenskap. Du har också tidigare erfarenhet av rekrytering – gärna av hela rekryteringsprocessen. Meriterande är erfarenhet av rekrytering inom offentlig sektor. Som person är du flexibel och van att ha många bollar i luften. Du arbetar gärna självständigt, men är också en lagspelare. Struktur och engagemang genomsyrar också ditt arbetssätt.

Tjänsten är ett bemanningsuppdrag på heltid där du är anställd av StudentConsulting men arbetar hos vår kund i Lund. Uppdraget är planerat att starta i januari och pågår inledningsvis i 6 månader, med god chans till förlängning. Arbetstiderna är förlagda på sedvanlig kontorstid.

Är du rätt person för tjänsten? Ansök redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.

Sökord: Rekryterare, Recruitment, Rekrytering, Human Resources, HR

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

51466

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till