Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Rekryterare sökes för omgående uppdrag! jobb i Solna på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Rekryterare sökes för omgående uppdrag! på StudentConsulting

Rekryterare sökes för omgående uppdrag!

StudentConsulting Solna, Stockholms län Heltid
Är du i början av din karriär och vill ta nästa steg? Är du nyfiken på rekrytering och vill vara en del av en spännande förändringsresa? Då är denna roll något för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu en Rekryterare som kommer arbeta som konsult hos vår kund. I rollen kommer du ha fokus på rekrytering inom arbetarsektorn med fokus på volymprojekt där deras största uppdrag är att attrahera och rekrytera brevbärare, chaufförer och terminalarbetare. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:

- Annonsutformning, urval, gruppintervjuer, enskilda intervjuer och digital referenstagning.
- Delar av rekryteringsprocess för att stötta dina kollegor inom HR.
- Ständigt förbättra kandidatupplevelsen.
Eftersom all rekrytering sker digitalt skall du känna dig bekväm med att hålla presentationer inför grupperna digital, du ska känna dig bekväm med digitala intervjuer och att hålla en god dialog till cheferna du rekryterar personalen till.

Tjänsten är på heltid med start omgående fram till slutet av maj med viss chans till förlängning. Arbetet är förlagt kontorstider måndag-fredag.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en akademisk examen. Du är i början av karriären och har 0–2 års erfarenhet från rekryteringsarbete. Som person är du resultatorienterad, självgående, initiativtagande och handlingskraftig. Du brinner för affärer och mötet med människor. Du är strukturerad med en god förmåga att prioritera ditt arbete. Du har god förmåga att kommunicera på svenska och engelska i både tal och skrift och du formulerar lätt och snabbt texter för exempelvis platsannonser samt presentation av dina kandidater till dina kollegor.

Vidare är du lyhörd, lösningsorienterad och professionell i ditt bemötande mot kandidater och kollegor. Ditt arbete genomsyras av hög servicenivå och kvalité, såväl internt som externt då det är viktigt för dig att både kollegor och kandidat får en positiv upplevelse av rekryteringsprocessen.

Låter det här som något för dig? Skicka då in din ansökan så återkommer vi när vi har mer information om uppdraget.

Sökord: HR, heltid, rekryterare

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60303