Jobbet Rekryterare sökes för direktrekrytering till Majola Restaurangkonsult! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Rekryterare sökes för direktrekrytering till Majola Restaurangkonsult! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Stockholm
7 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Trivs du med att arbeta i en självständig roll och har tidigare erfarenhet inom rekrytering? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund Majola Restaurangkonsult bemannar, rekryterar och erbjuder konsultation inom hotell- och restaurangbranschen. De har mångårig erfarenhet och har under åren arbetat upp ett stort nätverk av riktigt skicklig restaurangpersonal.
Vi söker nu en ansvarig rekryterare till vår kund Majola RestaurangKonsult. Som rekryteringsansvarig kommer du att ensam ansvara för den externa rekryteringsverksamheten till bolagets kunder inom flera områden i hotell- och restaurangbranschen. I rollen kommer du arbeta mycket självständigt men kommer samtidigt att ha stöd från övriga kollegor och du rapporterar till VD och HR-ansvarig. Du driver hela processen själv från början till slut och med en tät dialog tillsammans med dina kunder. Vidare kommer dina arbetsuppgifter bland annat innefatta:

- Kravprofilstagningar hos kund
- Annonsering
- Hantera urval av kandidater
- Telefonintervjuer
- Personliga intervjuer
- Referenstagning
- Avtalsskrivningar
- Presentation utav kandidat till kund

Tjänsten är en direktrekrytering till vår kund, vilket innebär att StudentConsulting håller i rekryteringsprocessen men att du blir anställd hos Majola Restaurangkonsult och kommer att arbeta på deras kontor i Sickla. Kontorstider tillämpas 08.00 – 17.00 men med flexibilitet då du arbetar självgående och strukturerar upp dina arbetsdagar och din tid själv. Vi arbetar löpande med urval och tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt kandidat. Alla frågor hänvisas till ansvarig rekryterare: elin.johansson@studentconsulting.com.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har 1-3 års erfarenhet av rekryteringsbranschen och är van att skriva annonser och hålla i intervjuer. Det är meriterande om du har en akademisk examen inom PA eller HR men inte ett krav. Vi ser att du är van vid att göra affärer och är självsäker i dina möten med kunden. Det viktigaste för vår kund är hur du är som person och vi ser att du som söker trivs med att arbeta självständigt samtidigt som du är en riktig lagspelare. Vidare är du driven, framåt och har lätt för att bygga upp ditt egna kandidatnätverk .
Då vår kund är ett växande bolag som värdesätter och involverar sin personal så ser vi gärna att du är kreativ och har innovativa idéer och vill vara en del i bolagets utveckling. Du är flytande i svenska och engelska och uttrycker dig mycket väl i både tal och skrift. Du har även lätt för att sätta dig in i olika system och innehar B-körkort. Låter det här som något för dig? Ansök då idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44203

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till