Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Rekryterare på heltid till Stockolm jobb i Stockholm på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Rekryterare på heltid till Stockolm på StudentConsulting

Rekryterare på heltid till Stockolm

StudentConsulting Stockholm, Stockholms län Heltid
Vi söker en målfokuserad, lösningsorienterad och handlingskraftig rekryterare som vill växa tillsammans med oss i Stockholm. Tjänsten passa dig som brinner för mötet med människor och som triggas av att jobba mot uppsatta mål.

Information om uppdraget:

Stockholm bluecollar är en växande enhet med fokus på rekrytering och bemanning av tjänster inom lager, logistik och butik. Vi söker nu ytterligare en rekryterare som vill vara en del av vår tillväxtresa.

Stockholm bluecollar bestär av ett team som brinner för att hjälpa unga ut i arbetslivet, triggas av att uppnå resultat och som blomstrar i en snabbt föränderlig och tempofylld arbetsmiljö. . StudentConsulting är ett av Sveriges ledande bolag inom bemanning och rekrytering med kontor över hela Norden. Vi är ett ungt bolag där det är högt i tak och snabbt till beslut. Vårt mål att matcha kompetens och personlighet till rätt arbetsplats och uppgift.

I rollen som Rekryterare arbetar du med hela rekryteringsprocessen. Detta inkluderar bland annat att genomföra kravprofil, sköta annonsutformning, urval, intervju, referenstagning och test. Vidare jobbar du med kandidatinflödesaktiviteter. Du kommer ha daglig kontakt med våra kunder, konsulter och kandidater och ansvarar för att schemalägga de konsulter som du har tillsatt på dina uppdrag.

Du kommer att arbeta i ett team nära personaladministratörer, konsultchefer och enhetens affärschef. Arbetstiderna är främst förlagda under kontorstid, mån-fre 8–17. Tjänsten är på heltid och beräknas starta så snart vi hittat rätt kandidat. Vi genomför löpande intervjuer och urval. Välkommen med din ansökan!

Detta söker vi:

Vi söker dig som nyligen slutfört din akademiska examen och som innehar b-körkort. Det är meriterande om du har jobbat inom service i en fartfylld arbetsmiljö och tycker om mötet med människor. Då StudentConsulting präglas av en målfokuserad kultur ser vi det som meriterande om du genom tidigare arbetslivserfarenhet och/eller fritidsaktiviteter kan påvisa goda resultat.

Vi söker dig som trivs i en arbetsmiljö med högt arbetstempo och många parallella projekt. Du är en do-er och lägger gärna in en extra växel när det krävs för att möta deadlines. Du är duktig på att strukturera och planera dina arbetsuppgifter och är handlingskraftig. Vidare ser vi att du är kommunikativ och framåt samtidigt som du är en god lyssnare.

Vi jobbar med kompetensbaserade tester och ber dig genomföra dessa i samband med att du söker tjänsten. Testerna hittar du under din profil på studentconsulting.com

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60576