Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Rekryterare i Stockholm jobb i Stockholm på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Rekryterare i Stockholm på Randstad AB

Rekryterare i Stockholm

Randstad AB Stockholm, Stockholms län Deltid


arbetsbeskrivning.

Vi söker dig som brinner för att hitta rätt match mellan människa och företag och att sätta folk i arbete! Har du erfarenhet av flera eller delar av rekryteringsprocessen, såsom search, urval, intervjuer och nätverkande? Då söker vi dig som är nyfiken på att jobba som konsult på uppdrag hos våra kunder inom den privata sektorn i Stockholm! 

I utbyte mot din talang och ansträngning erbjuder vi dig en tillsvidareanställning med stora möjligheter till utveckling samt möjlighet att bygga på ditt CV. Randstad är ett globalt bolag med lokal närvaro i och med våra (över) trettio kontor från norr till söder, och en nationell kundportfölj som många bara kan drömma om. Som konsult hos oss är ingen dag den andra lik – och du kommer att utveckla dina förmågor inom rekrytering genom att uppleva olika verksamheter och dess rekryteringsprocesser.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.


ansvarsområde.

Som konsult inom rekrytering arbetar du med att stötta våra kunder i deras rekryteringsprocesser. Det kan handla om att genomföra hela rekryteringsprocesser självständigt och i samarbete med beställare, alternativt att stötta upp i delar av processerna med search, intervjuer, eller referenstagning. Du ansvarar för att nätverka och bygga relationer med relevanta kandidater och beställare.

Som rekryteringskonsult kommer du till exempel att arbeta med:
  • framtagning av kravprofil
  • annonsering
  • search
  • urval
  • intervjuer
  • kvalitetssäkring av kandidater med hjälp av olika tester
  • bygga relationer och nätverk


arbetstider.

Heltid med varierande arbetstider beroende på kund och uppdrag. OBS! Detta är en proaktiv annons vilket betyder att det inte är riktat mot ett uppdrag utan vi vill ha kontakt med dig i proaktivt syfte inför kommande uppdrag.


kvalifikationer.

För den här rollen behöver du:
  • En högskoleutbildning inom HR, personalvetenskap, eller liknande
  • Tidigare arbetat i en roll med helhetsansvar för rekryteringsprocessen
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift
Det är meriterande om du har arbetat med att rekrytera olika kompetenser och befattningar, samt på olika nivåer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vi tror att du är en trygg rekryterare som har ett konsultativt förhållningssätt och är mån om relationer både internt och externt. Du har god förmåga att effektivt strukturera och driva ditt arbete framåt. Vi tror att du trivs i samarbetet med andra, drivs av ditt engagemang för andra och motiveras av att arbeta för samhället. Då kommer du att trivas hos oss.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


ansökan.

2021-12-29, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Emelie Lind, konsultchef, [ Email address blocked ]

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201360817