Jobbet Rekryterare för konsultuppdrag i Stockholmsområdet har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Rekryterare för konsultuppdrag i Stockholmsområdet publicerad av Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Arbetsbeskrivning
Vi söker efter dig som är intresserad av att arbeta som konsult inom HR-området med fokus på rekrytering. Vi söker konsulter för både kortare och längre konsultuppdrag och som finns tillgängliga omgående. Våra kunder är placerade i Stockholmsområdet och söker efter HR-konsulter med tidigare erfarenheter av rekrytering. Har du tidigare arbetat med  kompetensbaserad rekrytering samt certifierade i något färdighetstest ses detta som meriterande. Arbetsuppgifterna varierar beroende på uppdrag och kund men fokus är komma in och stötta i våra kunders rekryteringsarbete och hålla i hela rekryteringsprocesser från uppstart till slut. 

Vem är du?
Vi tror att du har erfarenhet av någon av ovanstående arbetsuppgifter sedan tidigare samt har en akademisk utbildning inom området eller likvärdigt.
Som person är du serviceinriktad, driven och ser vad som behöver göras. Du är kommunikativ och drivs av resultat och prestationer. Vi ser gärna att du är utvecklingsorienterad och lösningsorienterad.

Du ska ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt goda Microsoft Office-kunskaper.

Du erbjuds
Du kommer att erbjudas ett spännande arbete inom HR- och rekryteringsområdet och få chansen att lära dig olika typer av branscher och organisationer. Uppdragen kan komma att variera i längd och även sysselsättningsgrad beroende på våra kunders behov. Du kommer att vara anställd i Jureks uthyrningsverksamhet och vara stationerad ute hos någon av våra kunder.

Välkommen med din intresseanmälan redan idag på www.jurek.se Vi tar inte emot anmälningar via e-post.

Sista ansökningsdag
Vi intervjuar löpande, du är välkommen med din ansökan redan idag!


Referens

35494CA6715B4A4EB2AA82F538E13019

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till