Jobbet Rekryterare / Researcher till byggbolag, Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Rekryterare / Researcher till byggbolag, Stockholm publicerad av TNG

Heltidsanställd
Stockholm
5 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Stort byggbolag söker rekryterare / researcher till HR och rekryteringsgruppen i Stockholm. Läs mer och sök redan idag!

Som rekryterare och researcher till rekryteringsgruppen på HR inom ett stort internationellt byggbolag i Stockholm kommer du få chansen att arbeta i ett viktigt och roligt uppdrag. Rollen innefattar att hitta nya medarbetare till en Kommersiell Husbyggnadsregion i Stockholm med många spännande projekt. Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen som rekryterare och researcher kommer du att få bidra med din tidigare erfarenhet i det fortsatta arbetet med att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla de bästa medarbetarna inom företaget. Din vardag påminner om detektivens – du kartlägger marknader, branscher och nätverk i jakten på nya potentiella medarbetare. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

En central del i rollen är att bygga och underhålla relationer och utöver det proaktivt arbeta med att hitta nya kandidater.

Förutom det innehåller rollen även mer traditionella arbetsuppgifter inom rekrytering så som:

• Kravprofilsarbete
• Utformning och publicering av annonser internt och externt
• Urval
• Telefonintervjuer
• Genomförande och djupintervjuer
• Referenstagning

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rekryteringsgruppen är en specialistfunktion inom byggbolagets HR-avdelning i Sverige. Teamet består av gruppchef, teamledare, rekryterare, researchers och assistenter. Tjänsten är placerad i ljusa och fräscha lokaler vid huvudkontoret på Kungsholmen i Stockholm med närhet till goda kommunikationer och service. Resor kan förekomma i tjänsten och uppdraget är tänkt att starta 1 oktober och löpa 6 månader.

VEM ÄR DU?

Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning eller liknande erfarenhet av självständigt och proaktivt arbete som rekryteringsspecialist eller researcher (ex. sökning/search i LinkedIn, CV-databaser och via andra sociala kanaler). För rollen är det även meriterande med erfarenhet av genomförande av personlighets- och färdighetstester.

Som person har du ett stort servicefokus samt har lätt att skapa förtroende och bygga goda relationer då rollen innebär många interna och externa kontaktytor. Vi tror också att du är noggrann och strukturerad i ditt arbete samt att du är bra på att prioritera, då du kommer att ha många olika typer av uppdrag på gång parallellt.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Referens

1996B5E19AB34034B89234D10624A15B

Om företaget

Läs mer om vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag.

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag som rekryterar fördomsfritt. Läs mer här.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till