Jobbet Rekryterare / rekryteringskonsult till Netwrk har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Rekryterare / rekryteringskonsult till Netwrk publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet av att arbeta som rekryterare? Har du dessutom i din roll arbetat mycket med search? Hos Netwrk erbjuds du en roll där du rekryterar nyckelpersoner inom bank- och finansbranschen samt blir en del av ett företag där du får möjlighet att påverka dess utveckling.

Om företaget

Netwrk är verksamma inom rekrytering och bemanning av specialister och chefer med inriktning mot bank- och finansbranschen. Företaget startades 2015 och medarbetarna besitter lång operativ erfarenhet från just bank- och finansbranschen. Netwrks ledord är energi och kvalitet vilket genomsyrar deras arbete med ambitionen att arbeta med/efter hög intensitet, kvalitet och uthållighet. Företaget består idag av sex medarbetare och ser nu en stigande efterfrågan från både befintliga och nya kunder och bolaget söker nu en rekryterare som vill vara med på denna resa. Här ges du en möjlighet att vara med och påverka samt utveckla verksamheten tillsammans med kollegor med gedigen erfarenhet inom bank- och finans.

Arbetsuppgifter

Som rekryterare hos Netwrk driver du uppdrag till deras kunder där du rekryterar specialister och chefer med inriktning mot bank- och finansbranschen. Rekryteringsarbetet innebär annonsskrivning, urval av kandidater, search av kandidater, intervjuer samt referenstagning. I och med att du rekryterar specialister och chefer är ditt främsta fokus search av passivt arbetssökande. Vidare håller du kontinuerlig kontakt med dina kunder samt kandidater och levererar ett professionellt bemötande gentemot båda parter. Vidare i rollen är du delaktig i utveckling av verksamheten samt att kartlägga och analysera nya potentiella rekryteringsområden. Du driver flera rekryteringsprocesser parallellt och arbetar även med merförsäljning och kundrelationer i nära samarbete med säljare.

Formella krav

• Akademisk examen • Minst ett års erfarenhet av rollen som rekryterare • Tidigare erfarenhet av search-arbete samt vanan att använda telefon som verktyg • Flytande i svenska och engelska i både tal och skrift För att lyckas i rollen är du en person som trivs att arbeta självständig samt driva ditt arbete framåt och vågar gå utanför din komfortzon. Du är social och kommunikativ och har en förmåga att skapa förtroende och intresse över telefon. I och med att du jobbar mot kunder har du ett professionellt och affärsmässigt agerande samt ett intresse för affärer och utveckling. Vidare är du prestationsorienterad och motiveras av att arbeta mot mål. Vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet i urvalsprocessen. Med rätt inställning, engagemang samt viljan att utvecklas finns det egentligen inga begränsningar för vad du kan uppnå.

Övrig information

• Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Netwrk. Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid Plats: Centrala Stockholm Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: rekrytering, rekryterare, recruiter, search, headhunter, personal, HR, headhunting, resource, talent, sourcing specialist

Referens

2473801

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till