Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Rekryterare / Konsultchef till Stegra jobb i Sundsvall på Stegra Rekrytering AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Rekryterare / Konsultchef till Stegra på Stegra Rekrytering AB

Rekryterare / Konsultchef till Stegra

Stegra Rekrytering AB Sundsvall, Västernorrlands län Heltid

Är du modig, noggrann och intresserad av andra människor? Kombinerar du dessa egenskaper med ett högt driv och en vilja att utvecklas? Då kan rollen som rekryterare / konsultchef / researcher på Stegra vara något för dig!

Om Stegra

Stegra är en rekryteringsbyrå med kontor i Sundsvall men med nationellt fokus. Med ett digitalt arbetssätt begränsas vi inte av var vi eller våra kunder är placerade, utan fokuserar på att samarbeta med intressanta företag där vi ofta arbetar nära och långsiktigt. Vi erbjuder tjänster inom rekrytering och uthyrning av konsulter över hela Sverige.

Stegra startades 2020 med tydliga tillväxtambitioner. Efter ett första verksamhetsår speglat av både uppstart och pandemi är vi nu redo för att ta nästa steg i vår tillväxt och utveckling vilket innebär att vi kommer rekrytera flera medarbetare under 2021 och 2022. 

För oss på Stegra är det enkelt: medarbetaren är den enskilt viktigaste anledningen i ett företags framgång. Därför fokuserar vi på att göra det enklare för våra kunder att skapa långsiktigt framgångsrika rekryteringar med medarbetare som kan bli högpresterande hos dem. 

Om Rollen

Att arbeta tillsammans med oss på Stegra innebär att du blir en nyckelperson för verksamheten och att du kommer få vara med och påverka både processer, metoder och arbetssätt. För oss är det viktigt att våra arbetssätt är förankrade i aktuell forskning kring urval i kombination med att arbeta med digitala verktyg – vilket innebär att vi hela tiden utvecklar hur vi arbetar för att nå bästa möjliga resultat för våra kunder. 

Exakta inriktningen för rollen är inte helt spikad, så möjlighet finns för rätt person att skapa sin egen inriktning. Att driva rekryteringsprocesser från start till slut kommer alltid vara en del av rollen, men möjlighet finns att kunna fördjupa sig inom konsultchefsrollen eller fokusera mer på renodlad search. Detta är därför en perfekt roll för dig som arbetat några år med liknande arbetsuppgifter men som vill ha möjlighet till vidareutveckling och kunna driva egna utvecklingsprojekt.

För oss är kvalité viktigare än kvantitet vilket resulterar i att våra rekryterare / konsultchefer har en bra balans i hur många projekt de arbetar med samtidigt. Målet är att hela tiden ha en hög i tillsättningsgrad i pågående uppdrag samtidigt som vi har ett stort fokus på kandidatnöjdheten. Som rekryterare är det dessa 2 parametrar i kombination med kundnöjdhet som du arbetar efter samtidigt som du är med och kontinuerligt utvecklar vår rekryteringsprocess.

Din profil

Vi ser helst att du har en bakgrund från rekryteringsbolag eller IT-konsultbranschen där du arbetat i en roll som rekryterare eller konsultchef, alternativt att du haft en säljande roll i samma bransch. Saknar du den typen av erfarenhet så ser vi gärna att du har en akademisk utbildning som personalvetare eller motsvarande.

Andra viktiga färdigheter är att vara en god kommunikatör i både tal och skrift, gärna på både engelska och svenska. Viktiga egenskaper för rollen är noggrannhet, driv och mod.  

I processen kommer du genomgå vår process som bland annat innebär urvalstester och case-intervjuer.

För att vara aktuell för detta uppdrag har du erfarenhet från något av nedanstående:

  • Arbetslivserfarenhet från rekryteringsbolag i rollen som rekryterare eller konsultchef
  • Arbetslivserfarenhet från IT-konsultbolag i rollen som rekryterare eller konsultchef
  • Akademisk utbildning från personalvetare eller motsvarande
Övrigt

Startdatum: September / Oktober 2021

Omfattning: Heltid

Lön: Månadslön plus en viss del provision

Du söker tjänsten genom att besvara några frågor och bifoga ditt CV eller din Linkedin-profil. De kandidater som uppfyller grundkraven kommer att få en länk till ett personlighetstest och ett logiskt tänkande test. De som går vidare därefter bjuder vi in till digital intervju.

Vi går igenom urvalet löpande vilket innebär att rollen kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Om du har frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta VD Jonas Lindqvist via 0733 - 499 001 eller [ Email address blocked ]

 

Rekommenderade jobb

Rekryterare / Konsultchef till Stegra
Stegra Rekrytering AB Sundsvall Heltid
Rekryteringskonsult i Stockholm
Randstad AB Solna Heltidsanställd
HR-specialist Rekrytering
MTR Nordic Stockholm Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: stegra97