Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Rekryterare - ICA Gruppens rekryteringsteam job in Solna at ICA

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Rekryterare - ICA Gruppens rekryteringsteam på ICA

Rekryterare - ICA Gruppens rekryteringsteam

ICA Solna, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Just nu söker vi en rekryterare till Sveriges bästa rekryteringsteam på ICA. Omgående start och  6 månaders vikariat med fokus på att driva rekryteringar inom sortiment och inköp i daglivaruhandelns framgångsrikaste inköpsorganisation. Engagemang, entreprenörskap och enkelhet genomsyrar det vi gör. Är du redo?

Rekryterarrollen

Som rekryterare på ICA kommer du att driva olika rekryteringsprojekt från start till mål helt utifrån affärsverksamhetens behov. En viktig del i rollen är att vara rekryterande chefers expertstöd och partner i rekrytering. Du kommer att ingå i ICAs inhouse rekryteringsteam och primärt rekrytera till uppdrag inom sortiment & inköp inom ICA Sverige. Men du kommer även att rekrytera inom andra områden såsom ekonomi/marknad och försäljning.

ICAs rekryteringsteam har funnits i 2 år och inför hösten ser vi fram emot en mängd spännande initiativ kopplat till nya arbetssätt. Just nu ska vi bland annat implementera en helt ny plattform för sourcing av kandidater och ny karriärsida. Våra nya lösningar kommer under hösten att förändra många av arbetssätten vi har och vi ser gärna att du är med och bidrar med att hitta de bästa utvecklingsförslagen.

Vi ser även fram emot att tillsammans med dig fortsätta utforska nya arbetssätt i teamet och till viss del fortsätta att arbeta på distans - självklart utifrån nuläget i höst och Covid-19 samt ICAs principer för distansarbete som utformas. Tjänsten är ett vikariat med start i augusti och du måste kunna arbeta på plats i Solna och på distans.

Vem är du?

Vi söker en rekryteringskonsult som under några år arbetat i rekryteringsbranschen och som nu är redo för en utmaning i Sveriges främsta bolag inom dagligvaruhandeln. Du är van att hantera flera parallella uppdrag med både kund och kandidat i fokus. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av att Workday eller många olika rekryteringssystem.

Kontaktinformation

Rekryterande chef är Camilla Wikland, vid frågor om rollen ring 0725-686313. Ansök så snart som möjligt, dock senast 2021-07-01 Urval kommer att ske löpande.

Om ICA

ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet. Nyfiken på livet på ICA [ Link removed ]

 

Rekommenderade jobb

Rekryterare - ICA Gruppens rekryteringsteam
ICA Solna Heltidsanställd
Laboratorieingenjör inom kemi till Uppsala
Randstad AB Uppsala län - Uppsala Deltidsanställd
Ej angett
Account Manager till Thurne
Poolia Stockholms län - Stockholm Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: R0013738