SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Rekryterande konsultchef till KFX HR-partner i Stockholm jobb i Stockholm på KFX HR-Partner

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs and Events

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Rekryterande konsultchef till KFX HR-partner i Stockholm på KFX HR-Partner

Rekryterande konsultchef till KFX HR-partner i Stockholm

KFX HR-Partner Stockholm, Stockholms län Heltid
Om tjänsten
Kom och bli en del av Stockholmsteamet på KFX HR-partner! Vi söker nu vår nästa rekryterande konsultchef som i en ”360-roll” kommer arbeta brett inom HR med fokus på rekrytering och konsultansvar. KFX HR-partner var ett av Sveriges första bemanningsföretag och är än idag ett de allra mest välrenommerade med kunder i så gott som alla branscher. Hos arbetar du i en varm och familjär miljö med stor påverkansförmåga. Har du erfarenhet av rekrytering eller konsultarbete, är nyfiken, framåt och driven ser vi gärna att du skickar in din ansökan!

Om oss
KFX HR-partner är ett tryggt, stabilt och familjeägt bolag med 35 år i branschen. Vi är i dag drygt 300 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet. Vår målsättning är att kommunikationen, både internt och mot våra kunder, alltid ska präglas av respekt, lyhördhet och tydlighet. Hos oss kan du alltid komma med idéer, input och förslag – oavsett roll eller år inom bolaget! Vårt arbetsklimat präglas av affärsfokus, teamkänsla och en positiv anda! På KFX stöttar vi varandra i motgångar och gläds åt varandras och vår gemensamma framgång.

Arbetsuppgifter
Som rekryterande konsultchef hos oss arbetar du i ett sammansvetsat team tillsammans med kompetenta och drivna kollegor. Från din första dag kommer du att erbjudas stort ansvar - du kommer självständigt följa upp dina kunder i personliga möten, driva flera parallella rekryteringsprocesser från början till slut samt ha personalansvar för de konsulter du rekryterat. KFX HR-partner arbetar primärt med tjänster inom kontorsservice, administration, ekonomi och HR och det är till dessa roller du kommer att rekrytera till. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av: - Kravprofilsmöten hos våra kunder och utifrån dessa skapa annonser - Hantera ansökningar och gå igenom urval - Genomföra telefonintervjuer samt kompetensbaserade djupintervjuer - Administrera och återkoppla personlighets- och färdighetstester - Personalansvar för konsulter på längre uppdrag; löpande uppföljning, utvecklingssamtal, lönerevisionsarbete, arbetsrättsliga ärenden och avtalsfrågor - Kundansvar innebärande löpande möten för uppföljning av konsulter, merförsäljning på befintlig kund, prognosarbete - Löpande personal- och mötesadministration

Kvalifikationer
På KFX värdesätter vi i första hand din personlighet, ditt engagemang och din inställning! Teamets främsta egenskaper är det genuina intresset för människor, ett lösningsfokuserat samarbete, fokus på affärsmässighet och omtanken för varandra. Vi tror att du som söker känner igen dig i detta och vill vara med att bidra till den goda stämningen på vårt kontor! Som person är du nyfiken, driven, målmedveten och handlingskraftig. Här är ingen dag är den andra lik och du behöver konstant prioritera bland dina arbetsuppgifter. Därför är du flexibel och anpassningsbar samtidigt som du bibehåller struktur och noggrannhet i det du gör. Vidare så trivs du med att ta stort eget ansvar i det arbete och är duktig på att skapa och bibehålla relationer. För att vara kvalificerad för denna tjänst har du flytande kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift. Vi önskar att du har arbetat med kund- och konsultverksamhet eller med bemanning och rekrytering tidigare. Du har god administrativ vana och framförallt – du brinner för rekrytering! Du har körkort och innehar en högskoleexamen som personalvetare, beteendevetare eller motsvarande.

Övrigt
Tjänsten är på KFX kontor i Stockholm på Sturegatan 38 precis invid Humlegården. Önskvärd start för tjänsten är omgående. På KFX HR-partner erbjuds du en trygg anställning med kollektivavtal och bra förmåner. Denna tjänst är på heltid och tillsvidare. Samtliga frågor kring rekryteringsprocessen och tjänsten hänvisas till Regionchef, William Ericson på [ Email address blocked ] . Vi går igenom urvalet löpande, så skicka in din ansökan idag!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 4841