Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Rekondare sökes job in Örebro at Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Rekondare sökes på Uniflex

Rekondare sökes

Uniflex Örebro, Örebro län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Jobbeskrivning
Vi söker nu efter en rekondare till vår kund i centrala Örebro. Är du en målmedveten, effektiv och självgående person som samtidigt sätter stort värde i att leverera hög kvalitet? Då ska du söka detta jobb! Just nu söker vi en rekonditionerare som drivs av att leverera ett högklassigt resultat. Sök rollen redan idag då platsen kan komma att fyllas innan sista ansökningsdagen!

Personliga egenskaper
Vi tror att du är en person som brinner för att arbeta med fordon. Vidare är du en person som har öga för detaljer och som inte lämnar någonting ofärdigt. Du är strukturerad, effektiv och ansvarsfull. Kvalifikationer: • Truckkort A 1 - 4 & B 1 - 4 • Behärskar svenska i tal och text. • Erfarenhet från biltvätt är meriterande. • Erfarenhet från rekonditionering är meriterande.


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 

Rekommenderade jobb

Rekondare sökes
Uniflex Örebro Heltid
Delprojektledare till kund i Finspång
Randstad AB Östergötlands län - Finspång Deltidsanställd
Ej angett
Industriarbetare
Uniflex Örebro län - Karlskoga Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 54802