Jobbet Reklamationshandläggare sökes till expansivt företag på frammarsch! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Reklamationshandläggare sökes till expansivt företag på frammarsch! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Helsingborg
0,00kr/ år
3 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Vill du ingå i ett större team och arbeta för Sveriges ledande aktörer inom e-handelsbranschen?
Brinner du för att leverera högklassig service, är strukturerad och vill jobba i en händelserik atmosfär - då är denna tjänst helt rätt för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker drivna medarbetare med service ute i fingertopparna. Tjänsten passar dig som uppskattar en arbetsplats med högt i tak, positiv stämning och roliga kollegor. Vidare tror vi att du är stresstålig och klarar av att behålla fokus vid högt tempo. Du kommer få möjlighet att vara en del av ett modernt företag med stark tillväxt.

Arbetsuppgifterna består bland annat av att hantera ångerköp, transportskador och returordrar. Vidare kommer du även ha ansvar för frågor kring ångerrätt, lagersaldo och felbeställningar, samt andra förekommande administrativa arbetsuppgifter. Arbetet innebär att du har kontakt med både leverantörer och kunder där kommunikationen sker på svenska eller engelska. Du arbetar mot tydligt uppsatta mål där effektivitet och kundnöjdhet är viktigt för kunden.

Tjänsten kommer att tillsättas så fort vi hittat rätt kandidat och sedan fortlöpa heltid under sex månader. För rätt person finns det en stor möjlighet till förlängning ute hos vår kund. Du kommer att vara anställd av StudentConsulting men arbeta hos vår kund i Helsingborg. Arbetet kommer vara förlagt under kontorstid måndag till fredag.

Detta söker vi:

Vi ser att du är en person med god kommunikativ och social förmåga, samt att du är målinriktad. Vidare bör du vara en person som är driven och har en positiv inställning till de utmaningar som kan uppstå - lite av en problemlösare! Att du har en god administrativ och strukturell förmåga är önskvärt. Till sist krävs goda kunskaper i engelska för att kunna föra samtal med samtliga leverantörer.

Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

42535

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Administration - kontor - reception - Helsingborg).
Du kan avregistrera dig när som helst.