Jobbet Registratorer på 50 – 100% inom offentlig förvaltning har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Registratorer på 50 – 100% inom offentlig förvaltning publicerad av Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Full-Time
Stockholm

ArbetsbeskrivningOm Jurek

Jurek erbjuder ett komplett utbud av konsult- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom Juridik, Ekonomi, HR, Marknad/Kommunikation och Administration. När du skickar in din intresseanmälan för nya uppdrag eller tjänster nedan, hamnar du i vårt nätverk och kan matchas med konsultuppdrag eller fasta tjänster.Arbetsbeskrivning

Vi på Jurek Public vill gärna komma i kontakt med dig som är intresserad av att arbeta på 50-100% som Registrator inom offentlig förvaltning i Stockholmsområdet. Som registrator kommer du att arbeta med diarieföring, ansvara för postöppning (fysisk och digital) samt ha hand om utlämnande av allmänna handlingar och viss arkivering. I tjänsten ingår även allmänna administrativa uppgifter.Din profil

Vi söker vi dig som har minst något års erfarenhet av arbete som Registrator, gärna i offentlig verksamhet. Vi ser att du är van vid att registrera ärenden och har arbetat i olika diarieföringssystem.

Det är även meriterande om du har;

- Mycket goda kunskaper i svenska
- Goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
- Erfarenhet av självständigt administrativt arbete
- God samarbetsförmåga
- Serviceinriktad och noggrannDu erbjuds

En utmanande och spännande tjänst som konsult inom offentlig förvaltning. Vi söker efter dig som är öppen för registratorstjänster i höst/vår och som vill träffa oss för kommande uppdrag inom detta område. Vid frågor gällande kommande registratorstjänster hos Jurek Rekrytering & Bemanning, är du varmt välkommen att kontakta Rekryterande Konsultchef Victoria Tjernström på [ Email address blocked ] . Välkommen med din ansökan via www.jurek.se.

Välkommen med din intresseanmälan redan idag! Vi tar inte emot anmälningar via mail. Även om du inte hör av oss direkt kan du fortfarande vara aktuell för framtida rekryterings- och konsultuppdrag.


Referens

67FB3FA55CB647899A50D206FDD0AB7E

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till