Jobbet Registrator till administrativt uppdrag på bank har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Registrator till administrativt uppdrag på bank publicerad av TNG

Heltid
Stockholm
10 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Gillar du ordning och reda? Nu söker vi flertalet medarbetare till en spännande administrativ roll på storbank i Stockholm.

Söker du jobb som registrator och gillar att arbeta som administratör? Är du noggrann och självständig med ett sinne för detaljer? Nu söker vi flera medarbetare inom administration och databearbetning till ett uppdrag på storbank i centrala Stockholm. Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här får du en spännande möjlighet att jobba på en storbank i centrala Stockholm och lära dig mer om den finansiella världen samtidigt som du utvecklar din administrativa förmåga. Du får vara en del av att jobba med ett viktigt projekt som banken står inför, där dina tidigare erfarenhet som registrator eller administratör kommer väl till användning. Du kommer att arbeta ute hos vår kund under hela perioden och få många nya kollegor vilket breddar ditt professionella nätverk. Vi på TNG värnar om våra konsulter och du får ta del av många goda förmåner när du blir konsult hos oss.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer dagligen att arbeta med administration och datainsamling och registrering kopplat till specifika ärenden. Rollen innefattar arbetsuppgifter som:

  • informationsinhämtning från både digitala och fysiska källor
  • registrera ny information i befintliga listor
  • utredningsarbete kopplat till respektive ärende

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att arbeta i härligt team på bankens kontor i centrala Stockholm. Arbetstiderna är kontorstider och du kommer i början av anställningen få en introduktion till arbetssätten och arbetsplatsen för att på bästa sätt komma in i arbetet.

Uppdraget är tänkt att starta senast 23/7, på heltid och pågå till minst sista januari 2019.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är ansvarsfull och har en administrativ ådra. Du behöver vara ha integritet och förstå vikten av att jobba under hög sekretess. Som person är du noggrann och självständig. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom administration, gärna inom ekonomi, kundtjänst, BackOffice eller liknande. Det är viktigt att du både skriver och talar svenska då du kommer att kommunicera både internt och externt samt hantera administration och dokument på svenska.

Då vi söker flera medarbetare för detta uppdrag vill därför gärna komma i kontakt med både dig som är nyexaminerad inom ekonomi eller liknande, dig som har några års erfarenhet samt med dig som har flera års erfarenhet inom angränsande områden. Gymnasiekompetens är ett krav för rollerna.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Referens

9D4A459CB72642C087BFD1AAB2E9042B

Om företaget

Läs mer om vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag.

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag som rekryterar fördomsfritt. Läs mer här.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till