Jobbet Registrator sökes till förskoleförvaltningen har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Registrator sökes till förskoleförvaltningen publicerad av Malmö Stad

Heltid
Malmö
20 ansökningar

Arbetsbeskrivning


Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Förskoleförvaltningens huvuduppdrag handlar om att lägga grunden för ett livslångt lärande. Vi lockar kompetenta medarbetare genom att erbjuda spännande uppdrag, trygga anställningar och en arbetsplats där nyfikenhet och nytänkande är i fokus. Vi är en stor organisation med goda möjligheter till utveckling och nya karriärvägar. Hos oss får du möjligheten att vara en del av något unikt i Sverige. Vi är en av landets största förskoleförvaltningar, med många blickar på oss. Det ger oss stora möjligheter och skyldigheter att påverka vardagen för våra barn. Det sägs att den svenska förskolan är ett föredöme med hög kvalitet och god tillgänglighet. Förskolan i Malmö ska vara ett föredöme för den svenska förskolan. Kort sagt - barnens bästa förskola!

Nu söker vi en registrator till förskoleförvaltningens centrala registratur. Den centrala registraturen är en del av nämndkansliet och består av en samling glada dokument- och ärendehanteringsentusiaster. På enheten finns kompetens inom områdena offentlighet och sekretess, registrering, nämndadministration och arkiv. Du kommer att arbeta i ett team bestående av registrator/arkivassistent samt teamledare/huvudregistrator. Teamet utgör stöd till såväl förvaltningens utbildningsområden och stabsavdelningar. Du kommer även att samarbeta med enhetens nämndsekreterare, jurister och utvecklingssekreterare.


Arbetsuppgifter

Som registrator ingår du i förvaltningens centrala registratur som består av huvudregistrator/teamledare och två registratorer. Du registrerar stabens allmänna handlingar och ger råd och stöd till förvaltningens medarbetare. Du är kontaktperson för utbildningsområdenas registreringsrelaterade frågor i vardagen och deltar i såväl kvalitetssäkring som utveckling av arbetssätten inom dokument- och ärendehantering.

I rollen som superanvändare är du ett stöd för förvaltningens användare i dokument- och ärendehanteringssystemet Platina. Du är delaktig i enhetens informations- och utbildningsinsatser, och arbetar med kvalitetskontroll och uppföljning av diarium. Du arbetar tillsammans med enhetens jurister när det gäller att hantera begäran av allmänna handlingar.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har lägst avslutad gymnasieutbildning samt utbildning som innefattar offentlighet och sekretess. Du har arbetat inom offentlig verksamhet och har kunskap om de lagar och förordningar som styr dokumenthantering.

Du har tidigare arbetat som registrator och har erfarenhet av att arbeta i ett digitalt dokument- och ärendehanteringssystem, som till exempel Platina eller W3D3. Som registrator på förskoleförvaltningen är det viktigt att du har goda kunskaper i svenska och kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

Som person är du ansvarstagande, strukturerad och noggrann. Du har en vilja att, i samarbete med dina kollegor, utveckla teamets arbete framåt och tar gärna egna initiativ. Registraturen som team är under uppbyggnad och ditt engagemang och intresse för samarbete är viktig för processen. Det är viktigt att du har ett pedagogiskt förhållningssätt och är bekväm med att genomföra utbildnings- och informationsinsatser. Vi tror att du, precis som vi, har en vilja att arbeta med administration genom smarta lösningar, för att på bästa sätt stödja förskolorna och främja transparens för medborgarna.


Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde snarast möjligt. Intervjuer hålls med start i vecka 32.

Antal platser: 1

Ansökan
Ansök senast: 2018-08-05

Referensnummer: 172-2681

Kontaktpersoner
 • Eva Fröding - Tillgänglig v 28-30
 • Enhetschef
 • 0709- 66 57 36
 • Marie Bonny - Tillgänglig v 27
 • Teamledare/Huvudregistrator
 • 0734-12 09 94

Fackliga företrädare
 • Mari Johnsson
 • Saco/Akademikerförbundet SSR
 • 0729-69 47 42
 • Karin Tjernström
 • Vision
 • 0734-05 60 60

Övrigt

Förskoleförvaltningens huvuduppdrag handlar om att lägga grunden för ett livslångt lärande. Vi lockar kompetenta medarbetare genom att erbjuda spännande uppdrag, trygga anställningar och en arbetsplats där nyfikenhet och nytänkande är i fokus. Vi är en stor organisation med goda möjligheter till utveckling och nya karriärvägar. I Malmö stad leds varje förskoleområde av en förskolechef samt två biträdande förskolechefer och två förste förskollärare. För dig som anställd innebär det tillgången av ett nära ledarskap med fokus på såväl din arbetsmiljö som den pedagogiska utvecklingen på förskolan och kanske i framtiden även ett möjligt karriärsteg för dig? Förutom spännande utvecklingsmöjligheter blir du som anställd i Malmö stad erbjuden kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och för dig som är nyutexaminerad en givande introduktionsperiod med en mentor.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

Enligt skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta utdrag kan beställas på
http://www.polisen.se/sv/Service/Blanketter/Registerutdrag/Vanliga-blanketter/skola_barnomsorg/

Ansökningarna kommer att behandlas utifrån de uppgifter som registreras i din digitala ansökan, så var noga med att föra in alla meriter du vill göra gällande på ett korrekt sätt innan ansökan skickas iväg.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Referens

172-2681

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till