Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Registerkoordinator jobb i Stockholm på Sveriges Ingenjörer

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Registerkoordinator på Sveriges Ingenjörer

Registerkoordinator

Sveriges Ingenjörer Stockholm, Stockholms län Heltid


arbetsbeskrivning.

Som medarbetare på Sveriges Ingenjörer är du med och stöttar en av Sveriges viktigaste yrkesgrupper, ingenjörerna. Då Sveriges Ingenjörer är en central avtalspart inom många stora områden arbetar du på ett förbund i centrum av den svenska arbetsmarknaden. Det är högt i tak och som medarbetare uppmuntras du både att ta ansvar och initiativ, inte minst vad gäller din egen utveckling. Organisationen präglas av engagemang och nyfikenhet. Gemensamt för de som arbetar här är också stoltheten över medlemmar och kollegor.

Nu söker vi en Registerkoordinator med placering på avdelningen Medlemsutveckla och rekrytera.


ansvarsområde.

Ditt huvudsakliga fokus blir att utveckla, handlägga och förvalta förbundets register över våra förtroendevalda och de avtalsområden som hör till vårt arbetsgivarregister. Som registerkoordinator ansvarar du bland annat för att se till att registret är uppdaterat, ta fram rapporter, hantera kontakter med systemleverantörer samt bevaka schemalagda systemuppdateringar.  

Arbetet innefattar många kontaktytor. Till exempel med våra förtroendevalda som har en viktig roll i förbundet, men även med ombudsmännen på kansliet och kollegorna som arbetar med föreningsutveckling och medlemsrekrytering.

På kansliet arbetar vi kontinuerligt med att utveckla och effektivisera våra arbetssätt och processer. Vi välkomnar därför din förmåga att se möjligheter till att tillsammans med kollegor fortsätta det utvecklingsarbetet och hur du i din roll kan bidra till en bättre helhet.


arbetstider.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på kansliet i centrala Stockholm. 


kvalifikationer.

Vi söker dig som gillar att vårda och utveckla register samtidigt som du uppskattar och har lätt för att skapa goda relationer och förstår vikten av samarbete. 
Vi ser gärna att du har flerårig erfarenhet av att arbeta i en medlemsstyrd organisation som har infört digitala self-servicetjänster. Du är van att ta egna initiativ och arbeta proaktivt med att utveckla samarbeten, arbetssätt och rutiner. Du har en god förståelse för de förtroendevaldas behov och drivs av att utveckla lösningar för att förenkla deras vardag. Du har en relevant akademisk examen.

För att trivas i tjänsten tror vi att du har vana av och tycker om att ge förstklassig service via telefon och mejl. Du tycker om administration och är noggrann och prestigelös. Rollen förutsätter att du har en god förmåga att kommunicera på ett professionellt sätt på svenska och engelska i både tal och skrift. 

Vi ser gärna att du delar de fackliga värderingarna och det är meriterande om du har yrkeserfarenhet från facklig verksamhet.


ansökan.

I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad. Ansök via www.randstad.se 
Sista ansökningsdag är 2021-09-21. Urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Carina Rydström, [ Email address blocked ] Välkommen med din ansökan!

Sveriges Ingenjörer som arbetsgivare följer Teknikavtalet samt lokala avtal upprättade i samverkan. Tjänstepension enligt ITP-planen ingår. 

Fackliga företrädare är Johan Fackt för Akademikerföreningen samt Lotta Ljungqvist för Unionenklubben. Båda nås på 08-613 80 00.
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201357345