Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Regionschef till swedol, Göteborg jobb i Göteborg på Säljpoolen

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Regionschef till swedol, Göteborg på Säljpoolen

Regionschef till swedol, Göteborg

Säljpoolen Göteborg, Västra Götalands län Heltid

Vi behöver nu en:

Regionchef Bearbetning Region Väst


Arbetsbeskrivning

Som Regionchef har du försäljnings-och resultatansvar för ett 25-tal säljare på regionen med stöd av två Säljledare. Du är också huvudansvarig för alla avtal och förväntas ha en personlig affärsrelation med regionens storkunder. Du har också ett mycket nära samarbete med regionens Retailchef som har huvudansvar för regionens butiker. Ni kommer att ha tydliga och definierade mål och förväntas tillsammans med era medarbetare aktivt utveckla området och öka omsättningen på er region.Tillsammans arbetar vi för att bli marknadsledande leverantör och Sveriges bästa arbetsplats.

På Swedol-TOOLS-Grolls lever vi efter vår värdegrund – Engagemang, Samarbete och Kompetens – och det kännetecknar vårt vardagliga arbete, både mot kunder och inom det egna företaget. För att trivas i rollen som hos oss så ser vi att du delar vår värdegrund, brinner för att göra affärer samt att utveckla dig själv och samarbetet med våra kunder. 

'Swedol-TOOLS-Grolls är ett stort företag med mycket energi och glädje. Vi befinner oss på en spännande förändringsresa där det finns stora möjligheter till delaktighet och att kunna påverka. Jag drivs av att utveckla andra människor och att få ihop samspelet i stora organisationer.

Med våra olika varumärken bildar vi en stark helhetsleverantör för att skapa marknadens bästa och mest konkurrenskraftiga erbjudande till våra kunder. Vi eftersträvar att bli den marknadsledande leverantören som erbjuder marknadens bästa digitala lösningar och är Sveriges bästa arbetsplats. 

Vi lägger stort fokus på vårt interna förbättringsarbete för att ge gladare medarbetare. I detta arbete är involveringen av våra anställda en självklarhet för att hitta de bästa lösningarna. Vidare eftersträvar vi transparens och platt organisation. Vi är duktiga på att fira våra segrar och lyfta fram bra prestationer. Vår arbetsplats är en plats som vi alla spenderar en stor del av vår tid på och därför tycker vi att det är viktigt att man har roligt på jobbet.' 

- Andreas Malmström, försäljningschef KAM Sverige

 

Din profil

  • Du är en mogen, trygg, stabil och tydlig ledare med fokus på både individen samt att utveckla verksamheten
  • Du är affärsorienterad, strukturerad och har erfarenhet av att driva en stor säljorganisation
  • Du har erfarenhet från branschen inom B2B med goda försäljningsresultat
  • Du har mycket goda kunskaper i Officepaketet samt jobbat i CRM system och förstår vikten av det
  • Du behärskar både svenska och engelska väl i tal och skrift
  • Du har körkort och du kommer utgå från ditt hemmakontor

Som person
Du är en god kommunikatör och har en genuin förmåga att engagera, motivera och vinna förtroende både hos dina medarbetare och våra kunder. Prestigelös och ödmjuk är andra egenskaper vi värdesätter.

Vi erbjuder
Swedol-TOOLS-Grolls är ett expansivt och lönsamt affärsområde med högt satta mål. Vi erbjuder dig möjligheten att vara med och bidra på vår spännande resa! Du rapporterar till vår försäljningschef.

Vi tror på mycket frihet under eget ansvar. Vi jobbar för ökad mångfald på alla funktioner och nivåer, och vi erbjuder möjlighet till distansarbete för många av våra roller. Swedol-TOOLS-Grolls är en stor aktör på marknaden med resurser att utvecklas tillsammans med våra kunder och erövra nya marknadsandelar. Vi jobbar mycket med kompetensutveckling och det finns stora möjligheter att utvecklas vidare inom organisationen.

Tjänsten inkluderar förmånligt förmånspaket bestående av fast månadslön med möjlighet till bonus, ITP tjänstepension, förmånsbil, friskvård, förmånliga personalrabatter m.m.

Kontakt och ansökan
Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Säljpoolens rekryteringskonsult Marie Gummerus på [ Link removed ]  eller Julia Derblom på [ Link removed ] .

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!


Om företaget
Konceptvarumärkena Swedol-TOOLS-Grolls ingår i Alligo, ett affärsområde inom Momentum Group. Tillsammans riktar vi oss i första hand till företagskunder inom industri & verkstad, bygg & anläggning, offentlig verksamhet, åkeri & transport och jord- & skogsbruk. Vi vet att våra kunder efterfrågar högsta kvalitet på produkter, tjänster och rådgivning. För att möta det har vi en kompetent säljkår, nära samarbete med marknadsledande leverantörer och ständig utveckling av egna varumärken och sortiment.

Hos oss kan man handla verktyg, förnödenheter, arbetskläder och skydd och man kan göra det i butik, på nätet eller direkt från någon av våra inne- eller utesäljare. Vi har webbhandel och cirka 200 butiker i Sverige, Norge, Finland och Estland under varumärkena Swedol, TOOLS, Grolls och Univern. Sammantaget omsatte Alligo 8,1 miljarder kronor 2020 och har cirka 2300 anställda.

J2W: CB2
 

Rekommenderade jobb

Regionschef till swedol, Göteborg
Säljpoolen Göteborg Heltid
Säljare till Swedol, Huddinge
Säljpoolen Stockholm Heltidsanställd
Säljare till Swedol, Bromma
Säljpoolen Stockholm Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: dd6e2550cb0e44e3936edcaaf069ae