Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Regionsäljare till bemannings- och rekryteringsbranschen jobb i Norrköping på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Regionsäljare till bemannings- och rekryteringsbranschen på Uniflex

Regionsäljare till bemannings- och rekryteringsbranschen

Uniflex Norrköping, Östergötlands län Heltid
Jobbeskrivning
Uniflex i Östergötland växer vidare och vi söker nu en Regionsäljare/Account Manager som vill arbeta med att sälja in Uniflex bemanning-och rekryteringstjänster till nya kunder. Du kommer också få möjlighet att bygga upp en kundbas som du ansvarar för och vårdar. Så gillar du både sälj men också service så kan denna tjänst passa dig som handen i handsken. Arbetsuppgifter: •Sälja in Uniflex tjänster med fokus på nya kunder men likväl merförsäljning på befintliga kunder i din kundbas. •Driva försäljningsprocessen från prospektering till att via telefon eller canvas boka kundmöten, formulera offerter samt sluta avtal med kund. •Ha en kontinuerlig dialog med affärsområdena inom den region du verkar i för att vara uppdaterad på kandidatinflöde vilket underlättar införsäljningen. Vad erbjuder vi dig? •Goda utvecklingsmöjligheter både när det kommer till att växa inom och utanför affärsområdet men också personlig utveckling i form av regelbundna utbildningar. •Roliga säljtävlingar regelbundet •Verka i en växande bransch som ständigt utvecklas. •En stark företagskultur som präglas av engagemang, glädje, affärsfokus och ansvarstagande.

Personliga egenskaper
Du som Regionsäljare förväntas vara lyhörd, talför, driven, kontaktskapande, lever i enlighet med vår strategi, våra mål och våra ledstjärnor; affärsfokus, engagemang, glädje och ansvar. Du bör ha erfarenhet av försäljning samt en god förmåga att skapa nya kontakter och att komma till avslut i en affär. Du ska även ha en ekonomisk förståelse samt förmågan att kunna formulera och tolka kundavtal. Du brinner för att vara en framgångsrik säljare samt att vara en del av ett framgångsrikt team. Hos oss är entreprenörsandan mycket viktig, för rätt person är detta starten för goda karriärmöjligheter inom Uniflex då vi arbetar aktivt med internrekrytering.


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 55424