Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Regionsäljare/KAM - Marknadsledande produkter inom trädgård och odling jobb i Norrköping på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Regionsäljare/KAM - Marknadsledande produkter inom trädgård och odling på Poolia

Regionsäljare/KAM - Marknadsledande produkter inom trädgård och odling

Poolia Norrköping, Östergötlands län Heltid

Är du en driven säljare som kan ansvara för en egen region (Öst)? Tycker du att det är genuint roligt att arbeta mot retail och se till att produkter exponeras på rätt sätt för att nå ut till slutkonsumenterna? Vill du dessutom arbeta med ledande produkter, välkända för de flesta som har en egen trädgård, som exempelvis Stroller, Myrr och Solabiol? Då kan vi ha en väldigt rolig framtid tillsammans!

Om tjänsten
SBM Life Science erbjuder produkter för odling och trädgårdsarbete. Våra produkter, som ofta är marknadsledande inom sina segment, säljs via de flesta relevanta återförsäljare i Sverige. Vi arbetar mot allt från stora affärskedjor till specialiserade handelsträdgårdar. Försäljningen till slutkonsumenten sker fysiskt i butik men också via våra kunders webbshopar. Branschen är inne i en viktig förändring där vi är en drivande aktör i en förändring mot allt mer ekologiska, miljövänliga alternativ.

Som Regionsäljare/KAM kommer du att ansvara för region Öst som har sin bas i Mälardalsområdet. Då vårt huvudkontor finns i Lund kommer du att utgå från hemmet eller hitta en lokal kontorslösning som passar just dig.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som Regionsäljare/KAM blir ditt huvudansvar att hitta, bygga och hantera lönsamma relationer med våra återförsäljare. Du bidrar till att lönsamt öka försäljningen i ditt egna distrikt och skapa långsiktiga relationer med våra kunder som gynnar alla parter. I din arbetsvardag bearbetar du nya återförsäljare men hittar även nya kontaktytor och breddar sortimentet hos befintliga kunder.

Produkterna är till sin natur säsongsberoende varför du blir ett viktigt bollplank i frågor som rör vilka produkter som skall exponeras vid ett viss tillfälle. Säsongerna gör arbetet naturligt omväxlande där du under hösten kan lägga mer tid på övergripande förhandlingar och strategiarbete medan våren och sommaren är en period där du är väldigt aktiv på de platser där våra produkter säljs.

Vem är du?
Vi söker dig som har viljan och drivet att lyckas. Du är en positiv och organiserad person som kan arbeta självständigt och som tar egna initiativ. Du arbetar med försäljning redan idag och vet vad det innebär att ta ansvar för en större geografisk region. Du är van att driva affärer från ax till limpa och har en förståelse för såväl stora, komplexa affärcykler på strategisk nivå som snabba affärer för att kunna lösa kundens omedelbara behov 'här och nu'. Du arbetar troligen med produktförsäljning mot retail-ledet redan idag och kan ta diskussioner kring sortimentval och butiksexponering hos stora, komplexa organisationer.
Vi är intresserad både av dig som har en mer junior roll inom försäljning och som vill ta nästa steg i din utveckling samt av dig som redan idag har en liknande roll som denna med goda resultat.

Minst lika viktigt som dina erfarenheter är dina personliga egenskaper. Som person är du uthållig och målmedveten i ditt agerande. Liksom vi är du passionerad kring det du gör och du vet att affärerna görs i en frekvent dialog med kunderna. Du älskar att träffa olika typer av människor men uppskattar också den avkoppling det innebär att ibland vara ensam i bilen eller på kontoret. Naturligtvis har du körkort och du behärskar svenska och engelska helt obehindrat.

Om verksamheten
SBM Life Science AB är det nordiska dotterbolaget till ett franskt, familjeägt företag (EUR 250 miljoner i omsättning) med totalt 600 anställda som specialiserat sig på trädgårdsprodukter för såväl hemmabruk som professionella odlare. Den nordiska produktportföljen är en av marknadens starkaste med varumärken som STROLLER®, TRIM®, MYRR® och Solabiol®. SBM Life Science AB är representerade i Sverige, Norge, Danmark och Finland och totalt är vi ca 30 anställda.

SBM Life Science erbjuder en möjlighet att bli del av ett företag med starka värden, ett fantastiskt team och jobba med produkter som bidrar med att förgylla våra konsumenters vardag.


I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Poolia. Frågor om tjänsten besvaras via mail till [ Email address blocked ]

 

Rekommenderade jobb

Regionsäljare/KAM - Marknadsledande produkter inom trädgård och odling
Poolia Norrköping Heltid
Regionsäljare/KAM - Marknadsledande produkter inom trädgård och odling
Poolia Uppsala Heltidsanställd
Regionsäljare/KAM - Marknadsledande produkter inom trädgård och odling
Poolia Stockholm Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60489