Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Regionsäljare av produkter för säkra arbetsplatser och en ren miljö jobb i Halmstad på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Regionsäljare av produkter för säkra arbetsplatser och en ren miljö på Poolia

Regionsäljare av produkter för säkra arbetsplatser och en ren miljö

Poolia Halmstad, Hallands län Heltid

Vill du representera en framgångsrik leverantör av utrustning för nivå-, och mätutrustning som i slutändan leder till en renare miljö och säkrare arbetsplatser? Kan du ensam ansvara för en egen region (Västra Sverige) och säkerställa att alla betydande aktörer är väl förtrogna med Afrisos marknadsledande produkter? Då kan vi ha en väldigt rolig framtid tillsammans!

Om tjänsten
Det här är en roll där tekniken står i centrum men där dina egenskaper och drivkrafter som säljare är avgörande. Huvudansvaret blir att hitta, bygga och hantera lönsamma relationer med direktkunder och distributörer. Du kommer att arbeta med ett ledande varumärke med unika produkter och instrument för nivåövervakning, gaskontroll samt tryck/temperaturmätning.

Tack vare ditt goda arbete kommer vi att stärka våra positioner ytterligare i västra Sverige. Den region du kommer att ansvarar för sträcker sig öster om Vättern - från Varberg i Syd till Värmland i norr.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Några dagar i veckan utgår du från kontoret med offertskrivning, planering, förberedelser och besöksbokning men en stor del av tiden befinner du dig ute hos kunderna. Du förbereder själv dina 'roadtrips' enligt den övergripande plan du själv har varit med och skapat. För att få en heltäckande bild besöker du allt från användare av produkterna till inköpare och beslutsfattare. Du kommer att vara involverad i hela kundrelationen - från kartläggning av marknaden till uppsökande försäljning, offertskrivning, förhandling, kundrådgivning, kontraktshantering och uppföljning. Under hela kundrelationen kommer du finnas där för att säkerställa kvalitet och kundnöjdhet.

Du kommer bli en del av vårt framgångsrika team bestående av regionsäljare, exportsäljare, KAM/Avtalssäljare och tekniker. Då vi av erfarenhet vet att vi blir som starkast när vi arbetar tillsammans vill vi att du arbetar från vårt kontor i Arlöv under de dagar du inte är ute hos kunderna.

Vem är du?
Vi söker dig som har viljan och drivet att lyckas. Du är en positiv och organiserad person som kan arbeta självständigt och som tar egna initiativ. Du arbetar troligen med teknisk försäljning redan idag och vet vad det innebär att ta ansvar för en större geografisk region. Du är van att driva affärer från ax till limpa och har en förståelse för såväl stora, komplexa affärcykler på strategisk nivå som snabba enstycksaffärer för att snabbt kunna lösa kundens omedelbara behov 'här och nu'.
Minst lika viktigt som dina erfarenheter är dina personliga egenskaper. Som person är du uthållig och målmedveten i ditt agerande. Liksom vi är du passionerad kring det du gör och du vet att affärerna görs i en frekvent dialog med kunderna. Du älskar att träffa olika typer av människor men uppskattar också den avkoppling det innebär att ibland vara ensam i bilen eller på ett hotellrum. Naturligtvis har du körkort och du behärskar svenska och engelska helt obehindrat.

Om verksamheten
I 50 år har Afriso utvecklat lösningar för säker hantering av explosiva och giftiga produkter. Vårt arbete har hela tiden haft mottot: ”För renare luft, jord och vatten” som ledstjärna. Vi utvecklar och marknadsför produkter och lösningar inom områdena Nivåövervakning, Värmekontroll, Gasövervakning samt Tryck & Temperaturmätning. Vår målsättning är att erbjuda kunder hjälp att spara pengar, uppfylla lagar och regler samt bidra till en bättre miljö och säkrare arbetsplats.
Afriso är ett tyskt familjeföretag grundat 1869 som idag drivs i fjärde generationen. Ema Instrument startade 1971 och Afriso har varit delägare sedan 1976 och huvudägare sedan 1995.

Våra kunder finns inom olika typer av industri, försvar, stat och kommun. Erfarenhet och kunskap är nyckelorden i vår verksamhet. Med egna, moderna kontorslokaler i Arlöv utanför Malmö som bas kan vi hjälpa våra kunder i hela landet.

Läs gärna mer om oss på www.afriso.se

 

Rekommenderade jobb

Regionsäljare av produkter för säkra arbetsplatser och en ren miljö
Poolia Halmstad Heltid
Regionsäljare av produkter för säkra arbetsplatser och en ren miljö
Poolia Malmö Heltidsanställd
Regionsäljare/KAM - Marknadsledande produkter inom trädgård och odling
Poolia Norrköping Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60432