Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Regionekonom till Castellum job in Göteborg at Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Regionekonom till Castellum på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Regionekonom till Castellum

Jurek Rekrytering & Bemanning AB Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post Arbetsbeskrivning

I rollen som regionekonom kommer du att ansvara för bland annat rapportering av din region, årsredovisning, koncernrapportering, inkomstdeklarationer, skatt och moms. Du kommer också att vara delaktig i transaktioner samt arbeta med förbättringsarbete av processer och rutiner för att skapa effektiva flöden i arbetssättet. Vidare så kommer du att ha ett nära samarbete med regionansvarig controller.
Vem är du?


Till denna roll söker vi dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och är redo för en rolig och utvecklande tjänst. Du har en utbildning inom ekonomi och känner dig trygg i redovisning – troligtvis så har du arbetat mycket med koncernredovisning tidigare. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från dansk redovisning, särskilt kopplat till skatt- och moms.

Har du dessutom tidigare erfarenhet av fastigheter samt arbete i projektform är detta mycket meriterande. Vidare så tror vi att du har allmänt goda systemkunskaper och är en van Excel-användare.

Som person tror vi att du är flexibel, driven, noggrann och trivs i en föränderlig miljö. Du hjälper gärna dina kollegor när det behövs och har förmåga att prioritera. Att arbeta i ett högt tempo är någonting som du trivs med, och trots att det kan vara mycket att göra levererar du alltid dina arbetsuppgifter i tid med god kvalitet.
Du erbjuds


Castellum arbetar med såväl kompetensutveckling som en motiverande arbetssituation för att skapa engagemang och trivsel. Den decentraliserade organisationen gör att varje medarbetare har tydliga ansvarsområden med frihet inom respektive område, vilket är stimulerande och innebär goda utvecklingsmöjligheter.

Vi präglas av en stark företagsanda – Castellumandan! Castellumandan pekar på vad som är unikt med Castellum och fungerar som vägledning i vardagen och i olika affärssituationer, vad man kan förvänta sig av en medarbetare hos Castellum och hur vi ska agera internt mot varandra. Castellumandan är en gemensam grundsyn som genomsyrar allt vi gör och består av 4 P – Personliga, Passionerade, Proaktiva och Pålitliga.

Vi är starka förespråkare av hållbarhet och digitalisering!

Castellum är också Nordens mest hållbara fastighetsbolag och hållbarhetsarbetet är fullt integrerat i verksamheten. Castellum tror på idén om ansvarsfullt företagande och att skapa ekonomiskt, ekologiskt och socialt hållbara lösningar. Det hoppas vi du också gör!
Ansökan


I denna rekryteringsprocess samarbetar Castellum med Jurek varpå du vid frågor om tjänsten är välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Frida Garding Lindstrand via [ Email address blocked ] eller 0707648640 för frågor.
Urvalsprocessen sker löpande och du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.
Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail pga. GDPR.


 

Rekommenderade jobb

Regionekonom till Castellum
Jurek Rekrytering & Bemanning AB Göteborg Heltid
Eventprojektledare
Inhouse Göteborg Västra Götalands län - Göteborg Heltidsanställd
Ej angett
Key Account Manager
More Space Nordic AB Västra Götalands län - Göteborg Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 49EC0AE0E88B4B7B8CB1BA0122366A24