Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Regionchef till SWECO Sverige AB, Stockholm jobb i Stockholm på Intenso Teknikrekrytering

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Regionchef till SWECO Sverige AB, Stockholm på Intenso Teknikrekrytering

Regionchef till SWECO Sverige AB, Stockholm

Intenso Teknikrekrytering Stockholm, Stockholms län Heltid
Regionchef Sweco Management
Stockholm

Hos oss står ledarskap samt utveckling av nuvarande och framtida ledare i centrum. Vår ambitionen är att utveckla branschens bästa ledarskap. Som regionchef blir du en del av en gemenskap och får ett jobb som gör skillnad för samhället. Vår kultur präglas av teamwork och har en stark samarbetsanda där vi prioriterar att jobba tillsammans i uppdrag, istället för individuellt.

Hos oss finns några av marknadens mest efterfrågade och erfarna projektledare, och vi är en jämställd region med mixade erfarenheter och bakgrunder. I våra olikheter ligger vår samlade styrka.

På [ Link removed ] kan du läsa mer om Swecos projektledningsverksamhet och några av våra projekt.

Om tjänsten 
Ditt uppdrag blir att fortsätta utveckla vår verksamhet och våra förstklassiga projektledartjänster i region Stockholm. Du leder en verksamhet med cirka 65 medarbetare, varav sju direktrapporterande gruppchefer, och har det totala affärs- och resultatansvaret för regionen. Vi har långsiktiga relationer med några av regionens största fastighetsägare och leder många spännande och omfattande projekt. Historiskt har vi haft en stark tillväxt och ett stabilt ekonomiskt resultat vilket har varit en naturlig följd av våra insatser. 

Som en del av Sweco Managements nationella ledningsgrupp bidrar du också till utvecklingen av hela vår verksamhet i Sverige och rapporterar till affärsenhetschef Peter Magnusson. 

Din profil
Du är en relationsskapande och affärsmässig ledare som involverar, engagerar och utvecklar andra. Du uppfattas som trygg, autentisk och närvarande. Du har förmåga att bygga framgångsrika team och motiveras av andras framgång och utveckling. Du är affärsmässig och har god förståelse för våra kunders verksamhet. Du ser det som en viktig del i ledarrollen att skapa tillväxt och lönsamhet.

Kvalifikationer
Du har erfarenhet av ledande befattning i bygg- och/eller fastighetsbranschen. Du är en ledare som vågar tänka nytt, brinner för utveckling och kan visa på hur ditt ledarskap har gjort betydande skillnad i tidigare roller. Vi ser det som naturligt att du har stor kunskap om projektledning inom bygg & fastighet och har ett befintligt kontaktnät i branschen.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Intenso Teknikrekrytering. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Mattias Lyckberg på [ Link removed ] .

Varje dag gör vi vårt bästa och vi gör skillnad för varandra, för våra kunder och för samhället. Vill du också göra skillnad – välkommen med din ansökan via ansökningsknappen! Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!Om företaget
Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 17 500 arkitekter, ingenjörer och andra specialister lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 20,6 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

För ytterligare information, [ Link removed ] .

Våra management- & projektledartjänster är länken mellan kundens vision och det faktiska genomförandet. Uppdragen spänner från mindre ombyggnadsprojekt till stora komplexa nybyggnader. Vår ambition är att tillföra maximalt värde till kunder i vår region genom att erbjuda branschens bästa expertis, från tidiga skeden till förvaltning.

I regionen finns gedigen kompetens inom projektledning, projekteringsledning, byggledning, besiktning, kalkyl & tidplanering samt fastighets- och förvaltningsutveckling. Vårt engagemang, erfarenhet och strukturerade arbetssätt gör oss till en av Sveriges mest respekterade projektledningsverksamheter. Tillsammans med våra kunder utformar vi det smarta och hållbara samhället – vi gör skillnad.

J2W: CB2
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 51868f3338464d1d84d5e5a68ae7e6