Jobbet Regionchef till Randstad RiseSmart i region Syd/väst har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Regionchef till Randstad RiseSmart i region Syd/väst publicerad av Randstad AB

Part-Time
Göteborg

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Varför gav du dig in på HR-området? 
Vi gjorde det för att vi brinner för att ge människor meningsfulla arbeten, en start i karriären 
- eller fortsättning på den som är. Vi gjorde det för att vi vill arbeta med modern HR-service, människor och utveckling hos, och tillsammans med, våra kunder. 

Nu söker vi en likasinnad framtida kollega, med bakgrund inom försäljning, HR och ledarskap som brinner för strategisk försäljning. Har du ett genuint intresse för människor och personlig utveckling och vill erbjuda kunder tjänster som gör skillnad för individ, grupp och organisation? 
Vill du arbeta med omställningsfrågor, prestation, karriärutveckling och ett helt unikt marknadserbjudande i absolut framkant? Då är detta tjänsten för dig.Vi är världens största HR-företag med ett globalt erbjudande som är marknadsledande.


ansvarsområde.

Som Regional Manager hos Randstad RiseSmart har du ett helhetsansvar för vår affär i region syd/väst. Det innebär i praktiken att du ansvarar för att driva strategisk försäljning, externa nätverk och marknadsutveckling inom hela regionen.
Du ansvarar vidare för att coacha och utveckla våra kundansvariga och coacher inom försäljning på ett inspirerande sätt så att regionens säljaktiviteter genererar resultat. Du är också ansvarig för att säkerställa att det finns samstämmighet mellan de arbetssätt, system och processer som används och de långsiktiga mål som finns för verksamheten. Du kommer ingå i den svenska ledningsgruppen och utgå från Göteborg.

Dina primära ansvarsområden innebär:
• Att du agerar föredöme för den interna personalen och stödja ledningens strategiska  och operativa arbete. 
•  Minst 70% säljaktiviteter med stort fokus på prospektering och vidareutveckling av våra kunder. 
•  20% personalledning.
•  10% processledning.  

I rollen ingår personal- och budgetansvar för både omsättning och resultat, med kontinuerlig rapportering och uppföljning. Du ingår i Randstad RiseSmarts  ledningsgrupp och kommer ha en betydelsefull roll i att arbetet med att befästa RiseSmart som den ledande aktören på marknaden i fråga om omställning och prestationsutveckling.


arbetstider.

Detta är en tillsvidaretjänst på heltid som inleds med sex månaders provanställning.


kvalifikationer.

• Vi söker dig som har Högskoleexamen inom ekonomi, PA eller likvärdig utbildning som i kombination med arbetslivserfarenhet bedöms likvärdig.
• Du har minst 2-3 års erfarenhet som Affärsområdeschef, Marknadsområdeschef eller liknande roll med säljansvar och dokumenterat goda resultat.
• Det är starkt meriterande om du bakgrund av att ha arbetet inom omställning och prestationsutveckling.
• Du har en stark affärsmässig drivkraft med ett utpräglat lösnings- och resultatfokus.
• Du är kommunikativ, strategisk, tydlig och har god förmåga att coacha och leda grupper mot både individuella och gemensamma mål.
• B-körkort är ett krav.
• Då vi jobbar i en internationell koncern och möter en stor mängd kunder och kollegor måste du kunna kommunicera obehindrat på både svenska och engelska i såväl tal som skrift. 


ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan senast 2020-11-01. Vänligen observera att vi tillämpar löpande urval. Tjänsten kan därför komma att bli tillsatt före sista ansökningsdag, ansök därför gärna så snart som möjligt.

För frågor som rör ansökan eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att vända dig till HR-talent partner Angelica Gustafsson via: [ Email address blocked ]

För frågor som rör rollen är du varmt välkommen att vända dig till Director Daniel Eriksson via: [ Email address blocked ]  

Referens

201307325

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till