Jobbet Regionchef till Blomsterboda, Helsingborg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Regionchef till Blomsterboda, Helsingborg publicerad av Säljpoolen

Heltidsanställd
Helsingborg

Arbetsbeskrivning

Regionchef
Helsingborg

Trivs du med att leda, stötta och inspirera dina medarbetare? Här erbjuds du som brinner för service och ledarskap en mycket attraktiv regionchefsroll i en blomstrande bransch. 

Din roll
I rollen som regionchef hos oss på Blomsterboda kommer du att arbeta med att leda, coacha och utveckla ditt team om fyra Teamchefer. Du arbetar för att regionens mål uppnås vad gäller förväntan och kvalitet. Genom coaching, målstyrning och uppföljning av teamet ansvarar du för att öka försäljningen och få dina medarbetare att växa. Ni tillsammans förser dagligvarubutiker med Blomsterbodas fullservicekoncept för blommor och tillbehör. Rollen innefattar fullt personal-, verksamhets- och resultatansvar på din region samt att driva kategorin blommor helt enligt Blomsterbodas koncept. 

Din profil
För att lyckas som regionchef hos oss på Blomsterboda brinner du för att motivera, påverka och skapa. Vi söker dig som är affärsdriven, handlingskraftig och strukturerad men samtidigt ödmjuk och prestigelös. Genom ett stort engagemang skapar du rätt förutsättningar för att du och dina kollegor ska kunna leverera, fortsätta utvecklas och överträffa era mål. Regionen består av Skåne, Blekinge samt delar av Halland och Småland. Du utgår från kontoret i Helsingborg och rapporterar till försäljningschef. 

Vi söker dig som: 

  • Brinner för att hitta nya vägar och gå utanför komfortzoner varje dag, samt att ha drivkraften att vara med och skapa en kreativ anda som smittar av sig
  • Inte är rädd för förändringar
  • Har ett par års erfarenhet från liknande tjänst inom retail, företrädelsevis inom FMCG / dagligvaruhandel och/eller detaljhandeln
  • Har ekonomisk förståelse och förmåga att bedöma och presentera värdet av olika affärsalternativ
  • Motiveras av högt tempo, nya utmaningar och att ta ansvar
  • Är pigg och alert
Vi erbjuder dig: 
  • Ett mycket attraktivt arbete i en central ledarroll där du arbetar med att utveckla företagets personal och affärer
  • Möjligheten att få vara med och skapa och bygga vidare på en påbörjad framgångsresa
  • En spännande affär med ett eget fullservicekoncept
  • Tjänstebil

Kontakt
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens Rekryteringskonsult Daniel Bjerndal. Önskas ytterligare information når du Daniel på 0720920963. 

Ansökan
Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. I denna rekrytering kommer urval och intervjuer ske löpande, varpå ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Your browser does not support the video tag.

Om företaget
Blomsterboda vill öka den hållbara konsumtionen av blommor i Sverige genom att föra blommor och människor närmare varandra. Bolaget grundades 1912 och erbjuder idag fullservice av blomavdelningar i 550 butiker (shop-in-shop), vilket gör oss störst på blommor i Dagligvaruhandeln.

Sökord: säljare, försäljning, försäljare, chef, regionsäljare, account manager, KAM, key account, utesäljare, fältsäljare, DVH

J2W: CB2

Referens

b5d8373859904537a937cf58492d5b

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till