Jobbet Regionchef för uppstart av IT-konsultbolaget Digitalent i Malmö har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Regionchef för uppstart av IT-konsultbolaget Digitalent i Malmö publicerad av Academic Work

Sista ansökningsdag idag
Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Digitalent söker dig som vill leda uppstarten av deras lansering i Malmö! Detta är en fantastisk möjlighet för dig med god erfarenhet av IT-konsultbranschen, och som nu söker nästa steg. Tillsammans med fyra andra start-ups ingår Digitalent i Academic Works innovationskoncern AWX. Det innebär att du får det bästa av två världar; dels en kreativ och agil start-up miljö men samtidigt tillgång till resurser och kompetens från riktigt erfarna affärsutvecklare. Rollen innebär dessutom möjlighet till delägarskap, spännande personliga utmaningar och ett gäng härliga kollegor!


Om tjänsten
Som Regional Manager för Digitalent Malmö kommer du bli en nyckelperson i Digitalents första expansion på svenska marknaden. Till detta spännande uppdrag söker vi nu dig som delar samma värderingar och mission som Digitalent; Ett genuint intresse för att leda och utveckla människor och digitala affärer! Du brinner för att skapa och utveckla goda relationer, tydliga visioner och fantastisk organisationskultur. Med ditt ledarskap och din entreprenörsanda leder du Digitalent Malmö till en lönsam framgångssaga!

Affärsmodellen och grundläggande strukturer finns på plats och tillsammans med Digitalents ledning kommer du vara med och utveckla affärsplanen för Malmö-regionen. På lokal nivå är det du som är nyckeln till framgång. Digitalents affär bygger på människor, kompetens och relationer, och du kommer vara den som skapar förutsättningarna för framgång på plats. Vi tror att du är en stark ledare, med stor passion för att bygga starka team.

Initialt kommer du fokusera på den spännande och viktiga uppgiften att rekrytera ditt start-up team. Först kommer du att anställa en senior konsult (lokal CTO) som med teknisk spetskunskap kommer leda och driva projekt inom digital transformation hos Digitalents kunder i regionen. Därtill kommer du att söka en rekryterare som tillsammans med dig driver tillväxt genom kompetensförsörjning till bolaget.

Arbetsuppgifter
Det är svårt att kort och avgränsat beskriva arbetsuppgifterna i en spännande start-up-resa. Förutom att inledningsvis etablera affärsidé och bygga start-up-team, kommer du att:

Skapa en affärsplan och forecast för Digitalent Region Malmö

Leva och etablera kärnvärden, vision och mission samt driva verksamheten mot dessa

Bygga och utveckla organisationen - inledningsvis kommer du bidra till att bygga rekryteringsteamet såväl som konsultstyrkan

Vara den ledare som ger de bästa förutsättningarna till teamet att nå sin fulla potential (för både konsulter och försäljare samt rekryterare)

Etablera Digitalents employer brand i regionen hos målgruppen; seniora IT-konsulter

Få på plats och utveckla den framgångsrika affärsmodellen i regionen

Etablera och utveckla kund- och partnerkontakter på regional nivå

Ansvara för uppföljning av kontorets resultat, KPI:er och forecast

Bygga och upprätthålla goda relationer med Academic Work (såväl lokal organisation som delar av organisationen på nationell nivå)

Kandidatprofil

Vi söker dig som
Digitalent söker dig som har minst 5 års erfarenhet av IT-konsultbranschen, gärna på lokal nivå. Du är en person som uppskattar kombinationen av tryggheten och supporten från en stabil koncern samt friheten i att få skapa och driva på egen hand! Du är en person som förstår betydelsen av att kavla upp ärmarna och få jobbet gjort, på alla sätt. Allt från att kontakta potentiella nya kunder, till timmar av forecast-arbete och planering, till att skapa nästa rekryteringsevent tillsammans med din rekryterande partner (en Talent Relations Manager, vår nästa rekrytering till Malmö teamet). Vidare ser vi det som meriterande om du har erfarenhet och kunskap från försäljning och att bygga upp ett varumärke.

I denna rekrytering läggs stor vikt vid din personliga lämplighet. För att lyckas i rollen krävs det att du har en hög ansvarskänsla och trivs med att driva ditt eget arbete framåt. Digitalent utvecklas av alla medarbetare tillsammans och därav är samarbete och vilja till att hjälpa andra en hygienfaktor. Att utveckla människor och team är därav några av dina absolut starkaste färdigheter. På Digitalent finns ett ständigt fokus på omtänksamhet och nyfikenhet och du måste vara lockad av att vara med och bidra till en sådan kultur!

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Information om företaget
Digitalent startades i en källare på KTH i Stockholm 2017 av grundarna Lina och Jonatan som numera har ett delat VD-ansvar för bolaget. Digitalent har växt snabbt och består i skrivande stund av 49 medarbetare varav ca 40 är konsulter. En nästan jämn könsbalans och ett medarbetarengagemang i världsklass är något som är utmärkande för bolaget.

Tonvikten i kompetens ligger på modern digital utveckling (backend, frontend, fullstack) men Digitalent levererar ofta krossfunktionella, heltäckande team och har tung kompetens inom Data Science, BI, UX, Test samt projekt- och produktledning.
Digitalent har en stark tillväxtresa både bakom och framför sig, och har redan uppnått en god lönsamhet. De sitter numera i nyrenoverade lokaler på Stureplan och satsar mycket på event, aktiviteter, konferensresor och kompetensdelning för att hela tiden utveckla gemenskapen och delaktigheten i bolaget.

Digitalent ingår tillsammans med fem andra start-ups i Academic Works innovationskoncern AWX. Det innebär att du får det bästa av två världar; dels en fri, kreativ och agil start-up miljö och samtidigt tillgång till resurser och kompetens från hela den framgångsrika koncernen.

Referens

15028975-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till