Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Regionansvarig säljare till Celsa Steel Service AB, Region Stockholm / Öst jobb i Stockholm på Säljpoolen

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Regionansvarig säljare till Celsa Steel Service AB, Region Stockholm / Öst på Säljpoolen

Regionansvarig säljare till Celsa Steel Service AB, Region Stockholm / Öst

Säljpoolen Stockholm, Stockholms län Heltid

Celsa Steel Service AB söker en

Regionansvarig säljare
till region Stockholm / öst

Ta chansen att jobba hos Sveriges ledande leverantör av armering och betongkomplement.

Du ansvarar för byggentreprenörer inom region Stockholm / öst och kommer huvudsakligen att vara på språng mellan nya och befintliga kunders arbetsplatser. Din fasta punkt kommer vara ditt kontor i Upplands Väsby eller Västerås.

'Min ambition är att Celsa skall bidra till att utveckla sin produktivitet genom en tät kundrelation och vidare satsning på innovation i vår organisation. Celsa har en ledande position inom sitt segment och jag kommer med ödmjukhet arbeta för att vidareutveckla den positionen.”

Läs mer om vad Håkan har att säga på [ Link removed ]

Om tjänsten
Du identifierar säljmöjligheter samt bearbetar och utvecklar viktiga kunder i din region. Med ditt tekniska och praktiska kunnande om armeringsstål och betongkomplementsprodukter dvs. vattentätning, avstängare, formtillbehör, armeringsdistanser mm., kommer du diskutera och argumentera för olika produktlösningar och genomföranden.

Med god känsla och förståelse för varje projekts unika utmaningar och förutsättningar säljer du in Celsas skräddarsydda produkter, tjänster och mervärden. Vår teknik- och innesäljavdelning ser till att vi levererar produkter och tjänster enligt det projektavtal och den uppdragsbeskrivning du skapar tillsammans med kund.

Du har kollegor över hela landet men arbetar närmast din kollega i liknande roll på samma kontor där ni tillsammans arbetar långsiktigt med regionens strategiskt viktiga kunder. Regionansvarig säljare rapporterar till marknadschef för Celsa Steel
Service Sverige.

Din profil
Framför oss ser vi dig som:

  • Är social, målmedveten och utåtriktad person
  • Är relationsskapare som drivs av att göra affärer
  • Har erfarenhet från byggbranschen eller teknisk försäljning
  • Gärna har akademisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet 

På sikt kommer du känna dig lika bekväm i att ta en diskussion med arbetsledare eller platschef om produktlösningar utifrån ritningsunderlag, som i en prisförhandling på huvudkontoret med kundens inköpsansvarig, eller vara med på arbetsplats för att diskutera genomförande.

Kontakt och ansökan
Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Säljpoolens rekryteringskonsult Dan Andersson på [ Link removed ] .

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Celsa Steel Service är ett stabilt bolag med sina rötter i tidigit 1900-tal och i Halmstad stålverk. Tidigare hette Celsa Steel Service Fundia men blev under 2007 köpt av den spanska privata koncernen Celsa Group. Celsa Group har flera stålverk i koncernen och det är ifrån Celsa Groups stålverk i Mo i Rana, Norge, som Celsa Steel Service får sina råvaror. Armeringsstålet bearbetas i Celsa Steel Services centras. Stålet ifrån Mo är något av världens renaste armeringsstål och miljödeklarerat med 370kg CO2 ekvivalenter per ton. 

Genom tiden har Celsa Steel Service varit den ledande producenten och drivit utvecklingen av armering. Celsa var först med att introducera klippt och bockad armering, först med att introducera prefabricerade korgar, först med att introducera rullarmering och nu först med att implementera BIM och BIM-kompatibel mjukvara i hela företaget.  Mer information om Celsa hittar du på [ Link removed ] .

 Sökord:J2W: CB2
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35c2ad915dc14d1aa42eb265a11ab4