Jobbet Regionansvarig konsultchef till Combine Control Systems har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Regionansvarig konsultchef till Combine Control Systems publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning

Är du en kunnig och driven ingenjör alternativt säljare inom teknikkonsultbranschen som är redo att ta nästa steg till en mer ansvarsfull roll? Vill du vara med och utveckla affären hos ett innovativt företag i teknikens framkant? Då kan detta vara rollen för dig.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Combine.

Om företaget

Combine är experter inom Control Systems Development, Embedded SW, Data Science, Machine Learning, reglerteknik och AI. Sedan företaget grundades 2002 har de levererat professionella ingenjörstjänster och lösningar med visionen att förbättra teknik runt om i världen. Det som driver företagets anställda är en passion för teknik och ett genuint engagemang för människor, vilket manifesteras i en öppensinnad atmosfär, en informell kultur och en teknisk nyfikenhet. För att ta nästa steg och utveckla affärerna i mellersta Sverige söker de nu en regionansvarig konsultchef till kontoret i Linköping.

Arbetsuppgifter

I rollen som regionansvarig konsultchef ansvarar du för att utveckla den lokala kundaffären i regionen och att leda Linköpingskontoret på ett effektivt sätt för att driva tillväxt. Rollen innebär personal-, kvalitets- och resultatansvar för din region och utöver att dagligen coacha, arbetsleda och motivera din konsultgrupp är implementering och uppföljning av kundsamarbeten en viktig del i ditt arbete. Rollen är därför i stor grad säljinriktad där du har kontinuerliga dialoger med regionens befintliga och potentiella kunder.

Formella krav

• Ingenjörsutbildning och flerårig erfarenhet som ingenjör inom relevant område alternativt • Flerårig erfarenhet inom försäljning/affärsutveckling i teknikkonsultbranschen • En lokal förankring och ett affärsmässigt nätverk i regionen ses som starkt meriterande Vi söker dig med en positiv inställning och förmågan att motivera och få med dig andra människor för att skapa resultat. Du sätter upp tydliga mål och arbetar på ett genomtänkt sätt för att uppnå dem. Du har också intresset och förmågan att förstå affärsmässiga principer med fokus på god lönsamhet och tillväxt och drivs av möjligheten att utveckla den lokala kundaffären i regionen.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse Plats: Linköping Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: ingenjör, engineer, kontorschef, regionchef, regionansvarig, platschef, gruppchef, site manager, regional manager, konsultchef, consultant manager, försäljning, affärsutveckling, Control Systems Development, Embedded SW, Data Science, Machine Learning, reglerteknik, AI, Linköping

Referens

2833601

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till