Jobbet Regionansvarig fältsäljare / Teknisk säljare till Panasonic Aircon har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Regionansvarig fältsäljare / Teknisk säljare till Panasonic Aircon publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta i en varierad och teknisk tjänst inom försäljning i ett expansivt affärsområde? Har du erfarenhet av värme- och kyllösningar och vill du ta nästa steg i din karriär? Vi söker dig med målfokus och en stor vilja att driva tillväxt till en tjänst som regionansvarig fältsäljare till Panasonic Kommersiell kyla.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Panasonic Aircon.

Om företaget

Panasonic Corporation är ett globalt företag som genomsyras av laganda, en vilja att bidra till samhället och att anstränga sig för att nå förbättring. De producerar ett brett produkt- och tjänsteutbud inom bland annat hemelektronik, byggprodukter och bostäder. Panasonic finns representerade i 120 länder och har ett starkt fäste på den nordiska marknaden. Panasonic AirCon är en del av Panasonic Nordic. De har över 35 års erfarenhet som leverantör av värme- och kyllösningar för fastigheter. De lägger särskild vikt vid kvalitet, effektivitet, en väl genomtänkt design och att deras lösningar uppfyller stränga miljökrav.

Arbetsuppgifter

Som regionansvarig fältsäljare ansvarar du för att driva försäljningen inom affärsområdet Kommersiell kyla i västra Sverige, med fokus på Göteborg med omnejd. Du bedriver din införsäljning gentemot bland annat installatörer, distributörer och fastighetsägare inom värme- och kyllösningar där du har en rådgivande och relationsskapande funktion. I din region kommer du ta över befintliga kunder samt arbeta med nykundsbearbetning. Du planerarar verksamheten och arbetar självständigt samtidigt som du följer upp arbetet mot både kund och chefer. Fokus inför och under mötena är att planera och räkna på kommande projekt, presentera nya produkter samt lägga fram lösningsförslag för kund. I regel har du cirka 15 möten per vecka, där du träffar olika typer av intressenter som tekniska specialister, installatörer och konsulter i föreskrivande led. Vidare har du flertalet interna kontakter på Panasonic såsom dina kollegor inom försäljning, supportfunktionen och tekniska experter inom värme- och kyllösningar. Här erbjuds du en självständig säljroll, i ett expansivt affärsområde som investerar för att växa och produktutveckla. I början av din anställning kommer du får en gedigen introduktion och utbildning inom Panasonics produktportfölj. I rollen har du ett hemmakontor och det finns även möjlighet att arbeta från ett kontorshotell, där två andra kollegor från Panasonic Aircon även arbetar emellanåt. Det förekommer resor och enstaka övernattningar i tjänsten.

Formella krav

• Kunskap inom värme- och kyllösningar, antingen via en teknisk roll och/eller inom försäljning • Du har erfarenhet av att arbeta i kundnära, där du haft en rådgivande och införsäljande roll • Du har B-körkort och talar svenska och engelska obehindrat • Erfarenhet av en liknande roll, teknisk försäljning inom värme- och kyllösningar, ses som starkt meriterande Vi tror att du som söker tjänsten trivs i en roll där du självständigt får strukturera din arbetsdag och driva dina arbetsuppgifter framåt. Att arbeta affärsnära och målinriktat ser du som motiverande, där du har ett affärsmässigt och långsiktigt tänk i dina handlingar och i dina kundrelationer. För att lyckas i rollen är du målmedveten med stark vilja att vinna och göra affärer. Därtill motiveras du av att nå uppsatta mål och jobbar ständigt för att varje dag utvecklas och bli bättre i din roll. Som person har du förmågan att kommunicera med andra och trivs i samarbete med kollegor och externa kontakter.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse Plats: Upptagningsområde är Västra Sverige, med fokus på Göteborgsområdet. Du har ett hemmakontor och planerar ditt egna schema. Det finns även möjlighet att arbeta från ett kontorshotell i Mölndal, där två andra kollegor från Panasonic Aircon även arbetar emellanåt. Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan! Sökord: Regionansvarig säljare, fältsäljare, regionssäljare, teknisk försäljning, kundansvarig, försäljning, kyl, värme, Aircon, rekrytering, Göteborg, Västra Götaland

Referens

2803501

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till