Jobbet Regional Sales Engineer / Teknisk säljare / Utesäljare till Eaton har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Regional Sales Engineer / Teknisk säljare / Utesäljare till Eaton publicerad av Bravura

Full-Time
Jönköping

Arbetsbeskrivning

Är du en prestationsorienterad och relationsskapande person med tidigare erfarenhet av att arbeta med försäljning? Vill du dessutom arbeta hos ett marknadsledande bolag som ingår i en global koncern? I rollen som teknisk säljare hos Eaton erbjuds du ett omväxlande arbete där du har ett stort eget ansvar.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Eaton.

Om företaget

Eaton Electric AB är globalt ledande med expertis inom distribution av ström och kretsskydd; reserveffektsskydd; styrning och automatisering; ljus och säkerhet; konstruktionslösningar och kopplingsenheter; lösningar för tuffa och farliga miljöer samt tekniska tjänster. Eaton är genom sina globala lösningar utrustad för att svara på de viktigaste utmaningar inom strömhantering som finns idag. Eaton i Sverige är ett säljbolag inom den internationella koncernen Eaton Corporation. I Sverige erbjuder Eaton produkter och tjänster inom lågspänning, mellanspänning och kraftförsörjning. De levererar energisparande lösningar som hjälper deras kunder att effektivt hantera elektrisk, hydraulisk och mekanisk kraft. Eaton är ett tekniskt ledande företag på den globala marknaden. År 2018 var Eatons omsättning 21 miljarder dollar. Eaton har cirka 99 000 anställda och bedriver försäljning i över 175 länder. Mer information finns på www.eaton.com.

Arbetsuppgifter

Som teknisk säljare arbetar du både strategiskt och operativt. Du bygger långsiktiga relationer med både befintliga och nya kunder. Ditt arbete omfattar hela försäljningsprocessen, allt från uppsökande till att boka möten, följa upp, bearbeta till att stänga affärer. Du besöker både elgrossister och återförsäljare där ditt primära fokus är att identifiera kundens behov och erbjuda rätt lösning till rätt kund. Vidare är du delaktig på mässor och besvarar tekniska supportförfrågningar från kunderna i samarbete med det interna supportteamet. I tjänsten förekommer resor i Jönköpingsområdet.

Formella krav

• Eftergymnasial utbildning inom relevant område eller motsvarande arbetslivserfarenhet • Tidigare arbetslivserfarenhet från teknisk försäljning • Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska • B-Körkort Du motiveras av att skapa affärer och är nyfiken samt vetgirig att förstå och analysera kunders behov. Som person är du van med att bygga relationer, vara lyhörd och anpassa ditt sätt att bemöta olika typer av människor. Du trivs i en roll där du får stort utrymme att driva ditt arbete framåt, komma på egna idéer och sätta upp höga mål som du arbetar för att uppnå. Då rollen innebär att du arbetar i nära samarbete med dina kollegor ser vi att du trivs att arbeta i team men även individuellt.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse Plats: Jönköpingsområdet Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna [ Link removed ] Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: 1528111162772. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [ Link removed ] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: teknisk säljare, säljare, account manager, kam, resande säljare, fältsäljare, kundansvarig, Sales, Sälj, Client Manager, b2b, försäljning, am, elektronik, el, elteknik, heltid

Referens

2865701

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till