Jobbet Regional Sales consultant till Randstad Staffing i Väst har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Regional Sales consultant till Randstad Staffing i Väst publicerad av Randstad AB

Part-Time
Göteborg

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Är du en person som stimuleras av att nå högt uppsatta mål – ja, till och med överträffa dem?
Har du ett starkt inre driv och ett intresse av att ständigt utveckla och utmana både dig själv och den verksamhet du arbetar i? Brinner du särskilt mycket för mötet med nya kunder och har förmågan att öppna dörrar som tidigare varit stängda? Då har vi jobbet för dig!


ansvarsområde.

I rollen som Sales Consultant kommer du genom nykundsbearbetning och försäljning driva och utveckla vår verksamhet i din region för att säkerställa att Randstad är den främsta leverantören av bemanningslösningar på den regionala marknaden. 

Du blir Randstads ansikte ut mot potentiella och befintliga kunder, framförallt inom SME-segmenten (små och medelstora verksamheter) i regionen och dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att sälja och marknadsföra Randstads Staffings bemannings- och rekryteringskoncept. Detta gör du genom nykundsbearbetning, kundbesök och uppföljning liksom i ett nära samarbete med dina kollegor inom bemanning och rekrytering.

Eftersom vårt mål är att skapa hållbara och långsiktiga partnerskap med våra kunder är det också viktigt att du har förmåga att identifiera vilka utmaningar kunden har i sin verksamhet och hur vi kan bistå med lösningar som underlättar och effektiviserar för kunden. 
Rollen innebär alltså utöver stort fokus på nykundbearbetning att du är specialist på den svenska arbetsmarknaden och blir specialist på kundernas olika branscher - allt för att skapa givande och inspirerande möten för våra kunder och prospekt. Vi vet också att det är i det faktiska mötet med våra kunder som framgången ligger – vi söker därför dig som trivs med en hög aktivitetsnivå och som ser värdet i att spendera huvudsaken av din arbetstid med att vara ute och nätverka och möta våra kunder i deras vardag, där det händer! Du kommer vara placerad på kontoret närmast din bostadsort men arbetar med hela regionen som arbetsfält. 


arbetstider.

Detta är en tillsvidaretjänst på heltid som inleds med sex månaders provanställning. 
Du kommer utgå från något av våra kontor i region väst men arbeta med hela regionen.


kvalifikationer.

Krav:
• Du har tidigare erfarenhet av att jobba med B2B-försäljning.
• Goda kunskaper i svenska och engelska är en förutsättning då man som Sales Consultant i mötet med kunder och intern personal behöver kunna göra sig förstådd på båda språken.
• B-körkort.
• Du är van vid att sammanställa och hålla presentationer för olika målgrupper.
• Du är van vid att arbeta i olika affärs- och CRM-system.

Personliga egenskaper:
• Som person är du målinriktad, socialt kompetent och handlingskraftig - du har ett utpräglat affärssinne och ett starkt engagemang och drivkraft i det du företar dig. 
I dig ser vi en utpräglad tävlingsmänniska utan vassa armbågar. 
• Du har ett stort lokalt nätverk och är en flitig nätverksbyggare. Du kan ledigt röra dig på olika nivåer i verksamheter och är skicklig på att anpassa budskap utifrån mottagare.
• Du är innovativ och flexibel, med god förmåga att hitta nya vägar där andra människor ser hinder. 


ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan senast 2020-10-30.  Vänligen notera att urval och intervjuer kommer att ske löpande. Sök därför gärna tjänsten så snart som möjligt!

För frågor som rör tjänsten och dess innehåll är du varmt välkommen att vända dig till Regional Director Jennie Strömqvist via: [ Email address blocked ] - Click here to apply to Regional Sales consultant till Randstad Staffing i Väst 

Referens

201308328

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till