Jobbet Regional manager till expansivt konsultbolag har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Regional manager till expansivt konsultbolag publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning

Är du tekniskt lagd och vill jobba på ett företag med tydliga framtidsvisioner där du får sätta din egen prägel? Lockas du av att kunna ansvara för din egna utveckling och att bygga upp en region med varumärket av en ledande aktör i ryggen? Tveka inte att ansöka!

Om företaget

Företaget är ett konsultbolag med huvudkontor i Finland och är en ledande och snabbväxande europeisk leverantör av tjänster och mjukvara. De arbetar mot den tillverkande industrin och med dess processer för att förbättra samt utveckla olika industrilösningar. Företaget sätter ett stort värde i att få vara med från start till slut hos kund. De erbjuder expertis och system för produktionsplanering, lagerstyrning och produktinformationssystem. Här får du möjligheten till att arbeta i projekt med både internationella och svenska kunder och det är endast du som sätter dina gränser för hur mycket du vill utvecklas. Företaget har två kontor i Sverige, Linköping och Västerås, och vill nu utöka sitt team med ytterligare en engagerad kollega som brinner för att driva och utveckla affärer.

Arbetsuppgifter

Som regional manager har du ett övergripande ansvar för regionen genom att utveckla och driva verksamheten i Linköping. Därtill triggas du av möjligheten att få vara med och öka tillväxten för bolaget samt att arbeta mot högt uppsatta mål. Rollen innefattar ansvar för personal och rekrytering, kvalitet och även att scouta fram nya kunder. Som regional manager har du således en stor variation i ditt jobb och detta innefattar såväl operativa som strategiska arbetsuppgifter. Detta innebär att du även arbetar med konsultuppdrag som rör förstudier relaterade till produktion, logistik och kvalitet. I rollen som regional manager pratar du med många kunder och driver den regionala affärsutvecklingen. Rollen är teknisk och ställer krav på att man har en teknisk förståelse och kan industriell automation eller överordnad produktionsstyrning. Har du tidigare arbetat i en roll som produktionschef eller som kvalitetsansvarig nära produktion är det meriterande alternativt att du har levererat till industri. För stöttning finns övriga chefer samt den operativa chefen vilken också är den du rapporterar till. Du utgår ifrån kontoret i Linköping och jobbar därifrån i största mån men resor till andra orter förekommer.

Formella krav

• Erfarenhet ifrån en ledande position inom produktion eller tillverkande industri alternativt erfarenhet som IT- eller automationskonsult • Meriterande med eftergymnasial teknisk utbildning • Körkort B • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska såväl som på engelska Som person är du duktig på att skapa relationer med andra människor samt har förmågan att leda, engagera och motivera dina medarbetare. Du drivs av att skapa resultat och ser positivt på att få vara med och etablera och utveckla företaget på marknaden samt hos nya kunder. Du har en god social förmåga och är duktig på att bygga genomtänkta samt långsiktiga relationer. Vidare tar du egna initiativ till att utöka ditt nätverk av potentiella och befintliga kunder. Tack vare dina tidigare erfarenheter vet du att det krävs struktur och ett stort driv för att bygga denna typ av roll. Du har en positiv inställning och hunger för att utveckla företaget samtidigt som du är lyhörd och ödmjuk i din roll i inställningen mot människor.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju. Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos företaget. Start: Omgående (med hänsyn till uppsägningstid) Plats: Linköping Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: regionschef, regional manager, service, försäljning, IT, sälj, coach, teamledare, konsult, affärsområdeschef, medarbetare, automation, automationskonsult, produktion, industri

Referens

2464201

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till