Jobbet Regional Försäljningschef inom VA till Ahlsell har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Regional Försäljningschef inom VA till Ahlsell publicerad av TNG Group AB

Heltidsanställd
Lund

Arbetsbeskrivning

Driven regional Försäljningschef inom VA sökes till Ahlsell Syd

Har du erfarenhet inom VA området antingen inom försäljning eller som arbetsledare/projektledare?
Då är du en intressant kandidat för oss! Som regional Försäljningschef ser vi att du är en handlingskraftig och stark kommunikatör som är van vid att jobba med klara målbilder och som vill vara med att lyfta Ahlsells satsning inom VA till nya nivåer. Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos Ahlsell blir du en del av en organisation med ett stort hjärta, engagemang och ett öppet och hjälpsamt arbetsklimat. Som regional Försäljningschef för VA får du en nyckelroll och en utvecklande roll med stor variation och eget ansvar. Du kommer att vara personalansvarig för 10 medarbetare, rapportera till regionchefen och ingå i regionens ledningsgrupp.

I din roll som regional Försäljningschef VA så kommer du att jobba tätt tillsammans med ditt team för bygga bra resultat och ta marknadsandelar. Ahlsell ser stor utvecklingspotential inom VA området och med din förmåga att förstå marknaden, kunden samt pitcha rätt lösning ser vi att du med din drivkraft kommer att bli avgörande för segmentets framgång. Givetvis har du även stora möjligheter att utvecklas!

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Försäljningschef utvecklar du helheten i affären inom segment VA.
Med kunden i fokus driver du hela Ahlsells erbjudande mot kunder inom segmentet med mål att öka antalet kunder, omsättning och nettovinst. Till din hjälp har du ett antal kompetenta medarbetare i ditt team som med olika roller driver mot samma målbild.

  • Du leder en grupp vars huvuduppgift är att säkerställa att Ahlsell är det självklara valet av leverantör. Säljkåren ska på befintliga kunder driva försäljning av Ahlsells hela produktutbud, säkerställa lönsamhet och ha full kontroll på kundens affärspotential samt bevaka nya affärsmöjligheter.
  • Utifrån affärsplanen leder du det dagliga arbetet och säkerställer att aktivitetsplaner skapas och efterföljs så att de övergripande affärs- och aktivitetsmålen uppnås.
  • Du leder och coachar säljorganisationen att nå sina affärs- resultat och aktivitetsmål och du driver självklart försäljning mot egna kunder.
  • Ditt uppdrag är att utveckla verksamheten, hitta nya affärsmöjligheter, vägar till ökad affärsnytta för kund och naturligtvis utveckla affärsmässigheten och kompetensen i säljorganisationen. Allt i linje med vårt kundlöfte, att göra det enklare för våra kunder att vara proffs.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Vi ser gärna att du är placerad i Malmö eller Lund men det finns även möjlighet att vara placerad på någon av våra andra filialer i region Syd. 
Tjänstebil ingår. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som drivs av att se människor växa och utvecklas.

  • Du har erfarenhet av försäljning, älskar att göra affärer och uppskattar självklart resan mot målet vare sig det är att ta hem ett avtal eller långsiktigt utveckla kulturen i din organisation.
  • Du lyckas i din roll genom din förmåga att skapa förtroende, tillit, är en god lyssnare, uppfattar signaler i omgivningen och tar beslut i nuet.
  • Du är en duktig ledare, inspiratör och kommunikatör och skapar förtroende i det personliga mötet och har förmågan att engagera din omgivning.
  • Du är gillar att arbeta självständigt, strukturerat och resultatorienterat för att nå uppsatta mål och analyserar situationer, förstår problem och ser lösningar i form av konkreta aktiviteter.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Referens

5B8CD31F17C24F7996D9BC0044DA05B5

Om företaget

Läs mer om vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag.

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag som rekryterar fördomsfritt. Läs mer här.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till