Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Regional Försäljningschef Fastighet till Ahlsell jobb i Norrköping på TNG Group AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Regional Försäljningschef Fastighet till Ahlsell på TNG Group AB

Regional Försäljningschef Fastighet till Ahlsell

TNG Group AB Norrköping, Östergötlands län Heltid

Vi söker en säljdriven och resultatfokuserad Försäljningschef till Ahlsells segment Fastighet i Region Öst

Tjänsten innebär att stötta och driva försäljningen av hela Ahlsells utbud inom segment Fastighet, därför är det avgörande att du har ett starkt resultatfokus och samtidigt ett genuint intresse av att förstå kundens verksamhet och affär. Du är insatt i hur affärsprocesser och samarbeten byggs inom och mellan fastighetsförvaltande bolag, bostadsbolag, bostadsrättsföreningar, hotell samt kommersiella fastigheter.

Vi söker en affärsdriven ledare som med sitt engagemang att driva egna affärer och coachande ledarskap kommer att utveckla Ahlsells affär, personal och våra kunder. Vårt kundlöfte är att göra det enklare att vara proffs, tillsammans med våra kunder bygger vi ett bättre samhälle, för en mer hållbar miljö, infrastruktur och ekonomi.

Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Rollen som Regional Försäljningschef innebär ett stort ansvar i att driva och utveckla samarbetet med kunderna inom segment Fastighet i regionen tillsammans med ett team på 3 säljare och vår Regionchef som brinner för lösningsorienterad kunddialog och stöttande/coachande ledarskap.


Fastighetssegmentet har en stor tillväxtpotential och i den här rollen kommer du att ansvara för egna kunder där du och teamet arbetar tillsammans med regionens säljare, försäljningschefer och butiksorganisation. Då fastighetssegmentet är ett satsningsområde med stor tillväxtpotential ser vi att teamet kommer att växa vilket kommer att medföra att tyngdpunkten i din roll kommer att förändras i takt med att affären utvecklas.


Region Öst omfattar geografin kring Nyköping, Norrköping, Katrineholm, Linköping, Mjölby och Motala

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

• Eget kundansvar.
• Samordna och utveckla regionens säljare inom segmentet Fastighet.
• Coachmöten och strukturerad uppföljning av dina medarbetare.
• Driva försäljningen inom Fastighet med tydliga KPIer, aktiviteter och uppföljning inom regionen, med målsättning att uppnå fortsatt stabil tillväxt.
• Aktivt delta i den regionala ledningsgruppen och bidra med öppenhet, arbetsglädje, nytänk och affärsutveckling.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du rapporterar till Regionchef och ingår i regionens ledningsgrupp. Du är placerad på något av våra kontor i regionen.


Tjänsten omfattar en del resor. 

VEM ÄR DU?

För att trivas i den här rollen tror vi att du är en person som vill träffa våra kunder och har ett brinnande intresse för affärer. Teamets framgång är din framgång och med arbetsglädje skapar du förutsättningar för motiverade medarbetare, en växande affär och ett växande team. Rollen kommer vara operativ vilket betyder att du själv även kommer vara en stor del ute på fält. 


Vi tror att du är en kommunikativ och lyhörd person som genom din nyfikenhet arbetar inkluderande och visar öppenhet. Vi är övertygade om att de bästa resultaten uppnås genom ett inkluderande och nyfiket förhållningssätt. Därför är det viktigt för oss att du också tycker det.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: F1F86339041B42F4BD62520285538698