SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Regional Försäljning & Driftchef Väst, ICA Maxi Special jobb i Göteborg på ICA

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs and Events

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Regional Försäljning & Driftchef Väst, ICA Maxi Special på ICA

Regional Försäljning & Driftchef Väst, ICA Maxi Special

ICA Göteborg, Västra Götalands län Heltid

Regional Försäljning & Driftchef Väst, ICA Maxi Special

Maxi Special är ett dotterbolag till ICA Sverige och som ansvarar för drift och försäljning av sällanköpsvaror i Maxi-butikerna i Sverige. Bolaget bedrivs som en helintegrerad kedja med 88 enheter vilka drivs i ICA Maxi Stormarknad. Vi har ca 600 medarbetare och en omsättning på över 3,6 miljarder. Region Väst innefattar 15 Maxi-butiker som är spridda geografiskt från Kungsbacka i söder till Karlstad i norr. Som Regional Försäljning och driftchef innebär att du har totalt resultat- samt personalansvar för dina butiker i regionen. Genom att leda och utveckla varje butik har du chefsansvaret för en butikschef samt en försäljningsansvarig som du leder och stöttar för att nå uppsatta resultatmål. I din roll är du även en viktig del i Maxi Specials ledningsgrupp.

Det här är ditt blivande jobb
I rollen är ditt huvudsakliga uppdrag att leda butikscheferna inom regionen för att leverera på verksamhetens uppsatta mål och nyckeltal, både gällande finansiella termer samt inom personal- och arbetsmiljörelaterade frågor.

Som regionchef ska du skapa rätt förutsättningar för att de lokala enheterna på regionen når uppsatta mål genom att:

  • Upprätta en regional verksamhetsplan som tar avstamp i den centrala planen
  • Leda och coacha butikscheferna
  • Följa upp och säkerställa beslutade aktiviteter eller fokusområden centralt samt i din region
  • Aktivt verka för ett bra samarbete med regionens Maxihandlare samt ansvara för handlardialogen regionalt
     

Du är en del av Maxi Specials ledningsgrupp och arbetar därigenom aktivt i framtagande av verksamhetsplaner samt ansvarar för att driva frågor kopplade till effektiva arbetssätt som stödjer den strategiska riktningen. Du rapporterar till Affärschef Maxi Special.

Vem är du?
Du är en person som är senior och trygg i att leda. Har mångårig erfarenhet av att arbeta i ledande befattningar i eller tillsammans med butik och du har tidigare haft resultatansvar. Din förmåga att skapa förtroende och samsyn i arbetssätt samt att motivera andra är en stor nyckel till framgång tillsammans med erfarenhet från att arbeta och leda en helintegrerad kedja med tydliga koncept och manualer. Du trivs i att leda på distans och klarar av att hantera flera dagar i veckan ute på resande fot. Du har en god förmåga att planera och är strukturerad i din vardag. Du behöver en god kommunikativ förmåga så att du på ett enkelt och förståeligt sätt kan förmedla taktiska och strategiska förflyttningar. Då du är en del av ledningsgruppen för Maxi Special är det viktigt att du är affärsinriktad med helikopterseende, utan att förlora väsentliga detaljer.

Vi ser att du har högskoleutbildning inom ekonomi eller logistik, erfarenhet av arbete i butik och ledarerfarenhet i minst 5 år. God förståelse för ICA, dess affärsmodell och verksamhet är meriterande. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska. Mycket goda kunskaper i Microsoft Office (framför allt Excel och Powerpoint). Goda kunskaper i kommunikation och presentationsteknik, både muntlig och skriftlig. Erfarenhet av ledningsgruppsarbete är meriterande då du kommer att vara delaktig i att utveckla verksamheten.

Vill du göra varje dag lite enklare ihop med oss?
Det är nämligen precis det vi vill göra. För våra kunder och för oss själva. Vi vill att alla ska kunna må bättre, handla bekvämare, laga bättre mat och leva i ett mer hållbart samhälle. Och det är du och vi tillsammans som gör det här. För att lyckas med det måste vi hela tiden utmana oss själva. Vi måste hela tiden jobba ihop för att behålla bra relationer, goda samarbeten och det där starka entreprenörsdrivet för att fortsätta att utvecklas. Innovation och digitalisering är otroligt viktigt för oss. Det är så vi hittar lösningar som håller för framtiden. När det gäller din egen utveckling är det också rätt bra att vi är så stora som vi är och jobbar inom så många olika områden. Det betyder att du kan hitta din egen väg framåt och påverka hur du själv ska utvecklas och växa. Allt det här kombinerat tycker vi skapar riktigt bra förutsättningar för att du och vi ska kunna hänga ihop riktigt länge – och ha kul längs vägen.

Anställningsform 
Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning

Anställningens omfattning 
Heltid
 

Tillträde 
2022-10-01 alt. enligt överenskommelse 
 

Kontaktuppgifter 
Andreas Rydén, Affärschef Maxi Special; [ Link removed ]

Annika Lundqvist, HRBP Maxi Special; [ Link removed ]


Sista dag för ansökan 
2022-08-14
Urval och intervju sker löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!
 

ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet. 

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: R0016750