Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Redovisningsstrateg med fokus på kundrelationer till AdekvatorNXT jobb i Stockholm på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Redovisningsstrateg med fokus på kundrelationer till AdekvatorNXT på Academic Work

Redovisningsstrateg med fokus på kundrelationer till AdekvatorNXT

Academic Work Stockholm, Stockholms län Heltid
Kanske jobbar du idag på en redovisningsbyrå och känner att det strategiska arbetet med delaktighet i hela kundresan lockar. Möjligtvis har du jobbat med löpande redovisning, men är sugen på att ta nästa kliv med mer ansvar? Som redovisningsstrateg tar du greppet om flera av AdekvatorNXT:s kunder och bidrar med ditt konsultande på flera olika plan. Kom ihåg - Det är inte din erfarenhet som värderas högst, utan din vilja att "bygga" dig erfarenhet som är viktigast!


Om tjänsten
AdekvatorNXT

AdekvatorNXT hjälper ditt företag att ägna tid åt det ni faktiskt är bra på. I konsultande roller ser de till att ta hand om ditt kontorsarbete, och blir på så vis er digitala ekonomiavdelning. Här kommer du in på ett internationellt verksamt företag med stora som små kunder runt om i hela världen.

Vi lär dig!

På AdekvatorNXT jobbar idag 10 personer som besitter både bred och djup kunskap. Därför ser de inget problem med att du är relativt junior i arbetslivet. Du kommer att få Niclas och Anna som chefer som alltid finns vid din sida, men de vet också att du lär dig bäst genom att testa dig fram. Då du även tar in kunskap från ledningsgruppen, som du kommer tillhöra, ser vi ingen gräns på hur brant din utvecklingskurva blir.

Hur lägger du upp ditt arbete?

För AdekvatorNXT är det viktigt att du som medarbetare får styra över ditt jobb. Det innebär att du själv bestämmer hur du arbetar med dina kunder. Samtidigt som du får arbeta självständigt kommer du att arbeta i team mot alla kunder, stora som små, och tillsammans löser ni det som kommer i er väg. Detta, tillsammans med variationen i arbetet, är några av de aspekter som gör att medarbetarna trivs så bra. Den bästa arbetsmiljön enligt de är när du ges möjligt att påverka din arbetssituation, såsom arbetstid och upplägg. Här finns självklart riktlinjer att följa, men hur du väljer att förhålla dig till dessa, bestämmer du själv. Idag sitter AdekvatorNXT i Åkersberga, men är numera även på jakt efter att öppna upp flera kontor i Stockholmsområdet. Även om ett fysiskt kontor finns, får du själv välja varifrån du jobbar bäst. Är det kanske hemma någon dag i veckan, få det sociala på kontoret några dagar, för att sedan avsluta veckan ute hos kund.

Vad erbjuder AdekvatorNXT?

* Ett prestigelöst klimat utan hierarki, där ni gör jobbet tillsammans
* För AdekvatorNXT är det viktigt att ditt arbete även belönas, varför de bland annat valt att ha en vinstdelningsmodell där du kan påverka din inkomst
* Fokus på din hälsa där du utöver friskvårdsbidrag bland annat erbjuds massage

Arbetsuppgifter
Som ansvarig för kunders ekonomiska redovisning kommer du jobba med hela kundresan för att bli deras bästa, digitala ekonomiavdelning.

Du kommer bland annat:
* Ha uppdragsansvar och kundansvar/kundrelation där du ansvarar för och arbetar strategiskt med byråns kundrelationer
* Hålla i presentationer
* Ha löpande konsultation, upprättande och genomgång av bokföring, bokslut, deklaration och årsredovisning samt deklarationer

Du kommer även att jobba med marknadsföring och sälj och se till att företaget växer tillsammans med dig. Ditt fokus kommer därmed inte ligga på den löpande redovisningen, men det innebär såklart inte att du inte är delaktig i den. Ni gör jobbet tillsammans!
Vi söker dig som

* Är flytande i svenska och har goda kunskaper i engelska
* Har erfarenhet av redovisning, men där antalet år inte är det primära utan din strävan efter att utvecklas
* Har en universitets- eller högskoleutbildning inom ekonomi, förslagsvis med inriktning mot redovisning

Har du jobbat på en redovisningsbyrå och därmed förstår konsultarbetet så är detta ett stort plus.

Med ovan sagt behöver du inte haft en ansvarande roll tidigare, men med hjälp av din erfarenhet inom redovisning i kombination med din förmåga att driva och leda arbetet så tror vi att du passar in här.

Som person är du:

* Relationsskapande
* Ansvarstagande
* Initiativtagande
* Affärsmässig

Övrig information

* Start: Vi väntar gärna på dig, men föredrar en start så snart som möjligt
* Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning
* Placering: Åkersberga, men där du bestämmer själv vilken placering som passar dig bäst
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och AdekvatorNXT önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Information om företaget
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15060950-SE